Vegan vitamine kopen?
Alles over vegan vitamines


vegan vitamines kopen

Welke vegan vitamines heeft u nodig als u vegan bent? Of staat u op het punt om vegan te worden, maar bent u bang dat u te weinig vitamine binnen krijgt? Het is gemakkelijker om een tekort aan vitamine op te bouwen als u veganist of vegetariër bent. Sommige voedingsstoffen zitten in producten als zuivel, vlees of vis – hetgeen wat u als vegan niet eet. Bijvoorbeeld vitamine B12 of OMEGA-3. Hoe kunt u deze voedingsstoffen toch binnenkrijgen?

In een goed gebalanceerd dieet zitten veel voedingsstoffen. Zo’n dieet kan zeker ook als vegan. Maar op welke vitamines en mineralen moet u extra letten – zodat er geen tekort opbouwt?

Onze vitamines en mineralen op voedingsbasis worden gepresenteerd in een compleet compleet voedingscomplex, net als in voeding. In tegenstelling tot geïsoleerde vitamines, herkent het lichaam op voedsel gebaseerde vitamines en mineralen als echt voedsel, waardoor ze naar de delen van het lichaam kunnen reizen die ze het meest nodig hebben.

Dit resulteert in een sterk verbeterde opname, gebruik en retentie. Dus ook als u wel dierlijke producten eet zijn deze vitamines zeer geschikt voor u door de goede opneembaarheid.

Er zijn veel verschillende soorten vitamines voor veganisten. Hieronder leest u de verschillen. Daarnaast leest u welke vegan vitamines er nodig zijn en welke goede aanvullingen zijn!

Vegan vitamine kopen?


Er zijn verschillende mineralen en vitamines die een veganist niet gemakkelijk binnenkrijgt. Deze vegan vitamines kunnen dan een mooie aanvulling zijn op uw dieet. Wat zijn de belangrijkste? Bekijk hieronder de Vegan Vitamine van CBD-producten.nl!

Alle Vegan Vitamines op een rij

Het vinden van de beste veganistische multivitamine als aanvulling op een gezonde levensstijl kan een lastige zaak zijn.

Als u strikt vegan bent of een plantaardig dieet volgt, is het vaak moeilijk om vitamines te vinden die de beste gezondheidsvoordelen hebben en uw gezondheid in evenwicht brengt met natuurlijke ingrediënten.

Om u te helpen een beter geïnformeerde keuze te maken bij het kopen van vegan vitamines leggen we u hieronder uit wat ze voor u kunnen betekenen.

 

Vitamine B12


Vitamine B12 (cobalamine) zorgt voor de aanmaak van de rode bloedcellen in ons lichaam. Deze zijn nodig om zuurstof door onze bloedbanen te vervoeren. Ook is vitamine B12 goed voor ons zenuwstelsel. Een belangrijke vitamine voor vegans. Want deze voedingsstof komt voornamelijk veel voor in dierlijke producten zoals melk, vlees, vis en eieren.

“Veganisten wordt aangeraden een vitamine B12-supplement te slikken…” Volgens Voedingscentrum.nl.

Vitamine B12 kan ook voorkomen in plantaardige vormen. Denk aan zeewier en algen. Maar een groot deel van deze producten bevat een vitamine die niet actief is. Hierdoor neemt de maag het niet goed op. Het is belangrijk om actieve vitamine B12 binnen te krijgen.

De Vitamine B12 van CBD-producten.nl is actieve, goed opneembare, natuurlijke vegan vitamine B12. Zo houdt u gemakkelijk de B12-waarden op peil. Afkomstig van de Shiitake paddenstoel en hierdoor perfect voor vegans. Meer weten? Bekijk alles over onze biologische vitamine B12.

 

Omega 3


Omega-3 is een vetzuur die vooral in vis voorkomt. EPA en DHA zijn essentiële vetzuren die goed zijn voor het hart. Daarnaast is DHA goed voor de hersenen en ons zicht. Een andere vetzuur is ALA. Dit zit in plantaardige olie, vooral lijnzaadolie. Verder zit ALA een beetje in vlees en groene bladgroente. Omega-3 is een belangrijke vitamine. Uit onderzoek blijkt dat er een lagere kans op hart- en vaatziekten is bij het nemen van voldoende Omega-3. Ook kan het zorgen voor een
verlaagde kans op vaatziekten, hoge bloeddruk en een hoog cholesterol. Ook zijn er aanwijzingen dat omega 3-vetzuren mentale problemen zoals gedragsstoornissen (zoals ADHD), dementie en depressiviteit verminderen. Wanneer je veganist of vegan bent is er een goed alternatief voor visoliecapsules. Algen

Omega-3 capsules zijn dan een perfecte uitkomst om de Omega-3 op peil te houden in het lichaam. Hieronder bekijkt u onze Omega-3 vegan vitamine of lees meer over Omega-3 capsules.

 

Calcium


Calcium heb je nodig voor het opbouwen en onderhouden van de botten en het gebit. Vooral zit calcium in dierlijke producten. Hierdoor is het voor veganisten lastig om calcium binnen te krijgen. Een kans op een tekort ligt op de loer. Sommige soorten vis en zuivelproducten zijn een goede natuurlijke bron van calcium, maar zijn niet geschikt voor veganistische diëten. Veganisten moeten in plaats daarvan op zoek gaan naar bladgroenten zoals boerenkool en broccoli, maar ook naar bonen, linzen en noten. Iedereen kan zeker profiteren van het aanvullen met een supplement. Vegan vitaminen waaronder vegan Calcium zijn zeker het overwegen waard. Deze vorm overwint veelvoorkomende absorptie problemen.

 

Magnesium


Een andere belangrijke voedingsstof is magnesium. Deze essentiële voedingsstof is cruciaal voor een goede gezondheid van de botten en voor een efficiënte energieproductie. Als magnesium lang genoeg via een supplement wordt ingenomen kan magnesium ook andere gezondheidsvoordelen hebben. Sommige onderzoeken hebben aangetoond dat magnesium stress kan helpen verminderen en een beter slaappatroon kan stimuleren. Magnesium kan ook nuttig zijn om een ​​evenwichtige bloedsuikerspiegel te garanderen. Veel mensen ervaren een laag magnesiumgehalte omdat ze niet de juiste soorten voedsel tot
zich nemen. Veganisten kunnen hun magnesiumgehalte verhogen door middel van vegan Magnesium.

 

Vitamine D


Vitamine D (zonlicht vitamine) is misschien wel een van de meest belangrijke onderdelen van elke goede multivitamine. Deze nuttige vitamine is essentieel om het lichaam te helpen calcium goed op te nemen. Daarom heeft vegan vitamine D een ​​aanzienlijk effect op de gezondheid van uw botten. Onvoldoende inname van vitamine D kan leiden tot botverlies en haaruitval, en kan ook schadelijk zijn voor uw immuunsysteem. Vitamine D wordt zelden in voldoende hoeveelheid aangetroffen in voedsel. Voedsel dat het wel bevat zijn vooral eieren en vette vis, waardoor het voor veganisten moeilijk is om in hun dagelijkse voeding op te nemen. Daarom is de vegan vitamine D een goede aanvulling op uw veganiste dieet.

 

Vitamine C


Vitamine C is een bekende, krachtige voedingsstof. Vitamine C is een in water oplosbare vitamine. In tegenstelling tot de meeste zoogdieren hebben mensen niet het vermogen om vitamine C aan te maken. Daarom moeten wij het via voeding of supplementen binnenkrijgen. Vitamine C is essentieel voor de voltooiing van veel enzymatische reacties, zoals de productie van collageen, een van de belangrijkste componenten van bindweefsel. Het is ook nodig voor de productie van veel neurotransmitters. Een tekort aan vitamine C is niet heel snel opgelopen. Aangezien de meeste mensen voldoende hoeveelheden via voedsel binnen krijgen. Sommige mensen besluiten toch om aanvullende vitamine C toe te voegen om de immuunfunctie te optimaliseren, verkoudheid te voorkomen en de algehele gezondheid te ondersteunen. Voor de meesten is vegan vitamine C  een goede aanvulling op het huidige dieet.

 

Multivitamine


De Vegan Multivitamine is speciaal samengesteld voor mensen die een plantaardig dieet volgen, omdat het vitamine B12, zink, ijzer, calcium en jodium bevatten. Allemaal vitamine die veganisten lastig binnenkrijgen. Als u een veganistisch dieet volgt kan het moeilijk zijn om goede multivitamine te vinden. Het is niet ongebruikelijk om dierlijke producten te vinden in vitamine- en mineralensupplementen. Dit kunnen ingrediënten zijn zoals gelatine, magnesiumstearaat
(van varkensvlees), caprylzuur (van koeien-, schapen- of geitenmelk) en karmijn (van kevers) – om er maar een paar te noemen. Bent u op zoek naar een allround multivitamine die volledig veganistisch is? Dan zult u blij zijn met ons eenmaal daagse multivitamine- en mineralensupplement. Het bevat essentiële natuurlijk voorkomende co-factoren en is zacht voor de maag. Bekijk ook de Vegan Multivitamine voor vrouwen.

 

Q10


De natuurlijk gefermenteerde, stabiele vorm van Vegan Co-enzym Q10 is gekweekt uit goede bacteriën, waardoor het gemakkelijk te verteren en te absorberen is

Co-enzym Q10 is één van de krachtigste natuurlijk antioxidanten. Het wordt beschouwd als 5 keer krachtiger dan vitamine E, het vermindert de oxidatieve stress en helpt vechten tegen voortijdige veroudering van de cellen. Erkend sinds de 60 door wetenschappers om hartfalen te behandelen, en ook nuttig in geval van een hoge bloeddruk.

Co-enzym Q10 speelt een essentiële rol in de energiestofwisseling van de cel. Het is een onderdeel van de elektronentransportketen in mitochondriën; het heeft de taak elektronen tussen eiwitcomplexen over te dragen. Dit maakt co-enzym Q10 van onmisbaar belang voor de energieproductie van de cel. In organen waar voortdurend veel energie beschikbaar moet zijn, zoals het hart en de lever, zijn de concentraties van co-enzym Q10 dan ook het hoogst.

 

 Vegan Vitamine Supplementen voor een Betere Gezondheid


Vegan Vitamine Supplementen


Vegan Vitamine Multibiotic Fermented Food

 Multibiotic Fermented Food

Hoe beter de gezondheid van uw darmbacteriën, hoe beter uw gezondheid in het algemeen. Uw lichaam wemelt van de microbiota die alles beïnvloeden, van humeur tot gewicht. Een goede balans van microbieel leven in de darmen is essentieel voor een sterk immuunsysteem, een hoog energieniveau en een betere hersenfunctie. Aan de andere kant wordt een slecht evenwicht van microbieel leven in de darmen in verband gebracht met depressie, gewrichtspijn en kwetsbaarheid voor ernstige ziekten.

Een van de beste manieren om de gezondheid van de darmen te verbeteren, is door veel gefermenteerd ‘probiotisch’ voedsel te eten. Dit komt omdat ze voedingsstoffen afbreken in meer verteerbare vormen, B-vitamines maken, gifstoffen uit voedsel verwijderen en functioneren als antioxidanten die helpen beschermen tegen schade door vrije radicalen.

Daarnaast zijn ze rijk aan lactobacillen, die de groei van een gezonde darmflora bevorderen. Dit is de reden waarom gefermenteerd voedsel in sommige landen als een krachtig natuurlijk medicijn wordt beschouwd.

Onze Multibiotic Fermented Food geeft alle gezondheidsvoordelen van gefermenteerd voedsel in een handig supplement dat u eenmaal per dag inneemt. 45 soorten groenten en fruit van de boerderij, geteeld zonder vervelende pesticiden. Vervolgens fermenteren ze in een symbiotische co-cultuur van 11 stammen van levende bacteriën, gisten en azijnzuurbacteriën. Tijdens het proces veranderen suikers en zetmeel in vriendelijke bacteriën die goed zijn voor de menselijke darm.


Vegan Vitamine Night TimeNight-time Complex

Heeft u last van slechte slaap? Zijn er supplementen die dierlijke producten bevatten? CBD-producten.nl heeft de oplossing: Vegan Night-Time complex.

Deze unieke combinatie van magnesium en rustgevende plantenextracten helpt je in slaap te vallen en beter te slapen. Het best verkochte magnesium uit de Dode Zee is hierin gecombineerd met een zorgvuldig geselecteerde combinatie van premium hop-extract uit Frankrijk en natuurlijk 5-HTP van Griffonia-extract uit lokale bossen.

De magnesium is compleet en bevat alle 5 natuurlijke vormen. Ons lichaam herkent mineralen gemakkelijk wanneer ze uit natuurlijke bronnen worden gehaald in plaats van synthetisch aangemaakt – dit betekent dat ze het veel effectiever opnemen.