Verzending en Afhaalopties bij CBD-Producten

Snelle Bezorging:

Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 16:00 uur streven wij ernaar de volgende dag te leveren. Bestellingen tijdens het weekend of op feestdagen worden de eerstvolgende werkdag verstuurd.


Verzendkosten:

  • Nederland: €3,95, gratis verzending bij bestellingen boven de €60.
  • België: €7,95, gratis verzending bij bestellingen boven de €60.
  • Duitsland: €7,25, gratis verzending bij bestellingen boven de €60.
  • Frankrijk: €10,65, gratis verzending bij bestellingen boven de €150.

Woont u in Spanje, Portugal of een ander land en wilt u toch bij ons bestellen? Dat kan heel eenvoudig via e-mail. Wij informeren u vervolgens over de verzendkosten.


Afhalen

Afhalen van bestellingen is mogelijk, maar alleen op afspraak. Dit zorgt ervoor dat je bestelling klaarstaat wanneer je arriveert.


Klantenservice en Bereikbaarheid

Onze klantenservice is bereikbaar via e-mail van 09:00 tot 16:00 uur. Stuur ons een bericht voor snelle hulp bij vragen of problemen.


Tracking en Levering

Na verzending van je bestelling ontvang je een e-mail met een trackingcode, waarmee je je pakket kunt volgen tot aan de deur. Mocht je geen orderbevestiging of trackinginformatie hebben ontvangen kort na je bestelling, controleer dan eerst je spambox. Is deze leeg, dan is het mogelijk dat het e-mailadres verkeerd is ingevuld tijdens het bestelproces.

Niet Thuis? Geen Probleem:
Als je niet thuis bent op het moment van bezorging, geen zorgen. Het pakket wordt naar het dichtstbijzijnde afhaalpunt gebracht en je wordt via e-mail geïnformeerd over de locatie en het tijdstip waarop je je pakket kunt ophalen.

Ontbrekende Orderbevestiging en Trackinginformatie:
Indien je vermoedt dat er een fout is gemaakt bij het invoeren van je e-mailadres, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij zullen je helpen om de juiste gegevens te bevestigen en zorgen dat alle relevante informatie alsnog naar je wordt verzonden.


Bezorgpartners

Al onze bestellingen worden betrouwbaar en snel verzonden via erkende koeriersdiensten.


Bezorgopties

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn bieden we jou verschillende bezorgmogelijkheden aan, namelijk:

  • Bezorging thuis of op het werk.
  • Ophalen bij een PostNL servicelocatie.
  • Afhalen op afspraak in ons magazijn.
  • Verantwoordelijkheid en Verzekering

Bij CBD-Producten nemen we de verantwoordelijkheid voor elke bestelling serieus tot deze in juiste staat is ontvangen door onze klanten. Alle orders worden verzekerd verzonden, waardoor we maximale zekerheid bieden. In het zeldzame geval van verlies of diefstal van je pakket starten wij onmiddellijk een onderzoek en nemen de nodige stappen om het probleem op te lossen en te zorgen voor een passende compensatie of vervanging.


Speciale Situaties

Tijdens drukke perioden zoals feestdagen, kunnen leveringen iets langer duren. We stellen je geduld op prijs en werken hard om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Eventuele vertragingen door lokale feestdagen, douaneafhandelingen, of onvoorziene gebeurtenissen worden zo snel mogelijk gecommuniceerd.


Bezorgklachten

Is er iets mis met de bezorging? Onze klantenservice staat klaar om elk probleem op te lossen en te zorgen voor een bevredigende oplossing.