Bedankt voor uw bezoek aan CBD-producten

Over ons: Bij CBD-Producten streven we ernaar iedereen op een eerlijke en transparante manier te begeleiden bij de keuze voor natuurlijke en zuivere producten. Onze webshop biedt een uitgebreide selectie aan voedingsmiddelen, supplementen, verzorgingsproducten, gebruiksartikelen en boeken die bijdragen aan een gezonde levensstijl.

Op onze blog vind je een schat aan informatie over diverse gezondheidsthema’s en delen we regelmatig interessante feitjes. 


Kenmerken van onze producten:

  • Glutenvrij: Geschikt voor mensen met glutenintolerantie of -gevoeligheid.
  • Lactosevrij: Ideaal voor degenen die lactose vermijden.
  • Vrij van geraffineerde suikers: Geen onnodige suikers toegevoegd.
  • Vrij van schadelijke e-nummers: Alleen natuurlijke ingrediënten.
  • GMO-vrij: Geen genetisch gemodificeerde organismen.
  • Biologisch waar mogelijk: Prioriteit voor producten die duurzaam en ethisch zijn geproduceerd.
  • BPA-vrij en vrij van weekmakers: Veilig voor jou en je gezin.

Bij CBD-Producten kun je met vertrouwen winkelen, wetende dat elk product zorgvuldig is geselecteerd en gecontroleerd op kwaliteit en zuiverheid.


Milieuvriendelijke Verpakking:

We zijn toegewijd aan duurzaamheid, niet alleen in onze producten maar ook in onze verpakkingen. Bestellingen worden verzonden in plasticvrije verpakkingen, gebruikmakend van gerecycled papier en speciaal gestanst papier voor glaswerk. Alles wordt dichtgeplakt met ECOtape, zodat de volledige verpakking recyclebaar is via het oud papier. Zo draag je met elke aankoop bij aan een groenere wereld.


Wie wij zijn

Wij zijn Stephan en Marieke van Went, een vrolijk echtpaar met een gedeelde passie voor het maken van een positieve impact op de wereld. Sinds onze eerste ontmoeting in 1999 en ons huwelijk in 2007 hebben wij samen twee geweldige kinderen die wij dankbaar mogen grootbrengen in het prachtige dorpje Noordbeemster.

Voeding heeft altijd al een speciale plek in het hart van Stephan gehad. Terwijl hij nog op school zat, werkte hij als personal coach en voedingsadviseur in een sportschool en was hij moderator op het grootste fitnessforum van de Benelux. Na zijn schooltijd heeft hij jaren gewerkt als kwaliteitsmanager, maar uiteindelijk volgde hij zijn passie en ging aan de slag als voedingsmiddelentechnoloog bij een internationaal bedrijf.

Toen Stephan in 2006 de diagnose kanker kreeg, nam ons leven een onverwachte wending. Deze ervaring heeft hem ertoe aangezet om zich volledig te richten op alternatieve geneeswijzen, kruidengeneeskunde en immuunversterkende supplementen. Hij wilde niet alleen zichzelf helpen, maar ook anderen in vergelijkbare situaties. Inmiddels is hij tot op de dag van vandaag nog steeds schoon verklaard.

Marieke, met haar uitgebreide kennis opgebouwd door jarenlange studie en diverse cursussen op het gebied van voeding en gezondheid, heeft samen met Stephan onze droom verwezenlijkt om anderen te helpen. In 2013 openden we onze webshop om onze passie voor natuurlijke, pure en chemievrije producten te delen. We zijn ook trots op de lancering van onze gespecialiseerde site www.paddenstoelen.nl gericht op de kracht van medicinale paddenstoelen. Onze intentie was altijd om anderen te helpen, en door positieve mond-tot-mondreclame is onze webshops uitgegroeid tot een klein bedrijf.


Cannabis Adviesbureau Nederland

Samen met Cannabis Adviesbureau Nederland (CAN) zetten we ons in voor de kwaliteit en veiligheid van CBD-producten. Door strikte kwaliteitseisen en transparante communicatie te hanteren, streven we naar een markt waarin iedereen toegang heeft tot betrouwbare en effectieve CBD-oplossingen. Onze nauwe banden met vaste leveranciers, die werken met schone producten en hun producten grondig laten testen, stellen ons in staat consequent de zuiverste en meest effectieve supplementen aan te bieden.

Wij beheren alle aspecten van ons bedrijf zelf; van het beantwoorden van e-mails tot het persoonlijk inpakken van uw bestellingen. Elke dag werken we met passie en diepe dankbaarheid voor het vertrouwen dat u ons schenkt. Uw positieve feedback en verhalen inspireren ons en herinneren ons aan de reden waarom we dit pad hebben gekozen: om een verschil te maken in het leven van anderen.

Het is voor ons beiden een voorrecht om onze kennis en ervaring te mogen delen en daarmee bij te dragen aan een gezondere wereld. Wij hopen dat u deel wilt uitmaken van onze reis naar welzijn en natuurlijke gezondheid.

Met warme groet,
Stephan en Marieke van Went