Veelgestelde Vragen over Retourneren bij CBD-Producten

Hoe kan ik een artikel retourneren?

Indien je besluit dat je een product wilt retourneren, kun je dit doen binnen 30 dagen na ontvangst, zonder specifieke reden. De periode van 30 dagen begint op de dag dat jij, of een door jou aangewezen derde die niet de vervoerder is, het product ontvangt.


Productruil

Over productruil doen wij niet moeilijk. Je kunt ongebruikte en ongeopende producten in de originele verpakking terugsturen volgens de instructies hieronder.


Retourvoorwaarden

  • Termijn: Producten moeten binnen 30 dagen na ontvangst worden geretourneerd.
  • Staat van het product: Zorg ervoor dat het product in de originele en onbeschadigde verpakking terugkomt, indien redelijkerwijs mogelijk.
  • Ongeopende producten: Alleen ongeopende producten mogen retour worden gestuurd 
  • Verpakking: Verpak het product zorgvuldig om beschadiging tijdens transport te voorkomen. Gebruik bij voorkeur de originele verpakking.


Verpakking voor retourzending

Gebruik idealiter de originele doos waarin je jouw bestelling hebt ontvangen. Is deze beschadigd of heb je deze niet meer? Geen probleem, elke stevige doos kan dienen zolang de inhoud goed beschermd is. Zorg dat alles goed vastzit binnenin, zodat er niets kan schuiven of breken onderweg.


Producten die niet geretourneerd kunnen worden

Producten die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn om te worden teruggestuurd en waarvan de verzegeling na levering is verbroken, zoals bepaalde voedingsmiddelen en hygiëneproducten, kunnen niet worden geretourneerd.


Terugbetaling

Na ontvangst van de retourzending zullen wij alle tot dan toe gemaakte betalingen, inclusief de verzendkosten, terugbetalen. Dit gebeurt binnen 14 dagen na melding van herroeping. Indien je slechts een deel van je bestelling retourneert, worden de verzendkosten niet teruggestort. De terugbetaling gebeurt via dezelfde betaalmethode die je voor de aankoop hebt gebruikt, tenzij anders overeengekomen.


Proces bij retourneren

Stuur ons een e-mail via ons contactformulier met de reden van je retour voor je de artikelen terugstuurt. Dit helpt ons om de retour efficiënt te verwerken en eventuele problemen op te lossen.


Adres voor retouren

Stuur je retouren naar:
CBD-Producten
Afdeling: Retouren
Noorddijk 11
1463PJ Noordbeemster

Zorg ervoor dat je het verzendbewijs bewaart tot je retour is verwerkt. Dit is je bewijs van verzending en kan nodig zijn in het geval van verloren gegane retouren.


Tracking van retourzending

Bewaar altijd het trackingnummer van je retourzending. Je kunt met dit nummer controleren of je pakket bij ons is aangekomen.


Verantwoordelijkheid bij retourneren

CBD-Producten is niet verantwoordelijk voor schade of verlies tijdens het retourtransport. Overweeg verzekerd retourneren indien het om kostbare items gaat.