Zeoliet

Alles zeoliet


Zeoliet is één van de meest gefascineerde en krachtige supplementen die momenteel op de markt zijn. Wij geloven echt in het helende potentieel van deze geweldige stof bij correct gebruik. Met onze huidige moderne maatschappij wordt ons lichaam dagelijks blootgesteld aan gifstoffen, zware metalen en schadelijke straling zonder dat we dat zelf in de gaten hebben (o.a. uitlaatgassen, luchtvervuiling, smog, fijnstof, zure regen, chemische bestrijdingsmiddelen op groente en fruit, conserveringsmiddelen, chemische geur- , kleur- en smaakstoffen, zoetstoffen, alcohol, gifstoffen in tabak, geneesmiddelen, cosmetica, chemicaliën in verf en plastics, zware metalen in de lucht, bodem en water).

Ons lichaam is zelf heel goed in staat om deze toxische stoffen te verwijderen, maar doordat we dagelijks zo veel giftige stoffen binnen krijgen en tegelijkertijd tekorten aan belangrijke voedingsstoffen hebben is ons lichaam minder goed in staat zichzelf te reinigen en alle gifstoffen af te voeren. Deze gifstoffen worden vervolgens opgeslagen in het lichaam in organen en vetweefsel.

Dit uit zich o.a. in chronische vermoeidheid en lusteloosheid, hoofdpijn, gewichtstoename, voedselintoleranties, allergieën, een verminderde weerstand, een verhoogd risico op ziektes, snelle veroudering van het lichaam, chronische maag- en darmaandoeningen en huidaandoeningen.

Als u op zoek bent naar andere supplementen waarmee u uw lichaam kunt reinigen, klikt u dan hier


Zeoliet


Zeoliet kopen?

Wilt u Zeoliet kopen? Kies dan voor een schoon product dat gecertificeerd is voor optimale kwaliteit. Ons Zeoliet wordt zorgvuldig gewonnen uit natuurlijke bronnen en ondergaat rigoureuze tests om de zuiverheid te waarborgen.

Het kopen van gecertificeerd Zeoliet biedt gemoedsrust, aangezien het product vrij is van verontreinigingen en voldoet aan strenge normen voor veiligheid en effectiviteit. Ons product is vervaardigd volgens strikte richtlijnen om de hoogste kwaliteit te garanderen.

Met onze gecertificeerde Zeoliet kunt u er zeker van zijn dat u een product van topkwaliteit koopt dat geschikt is voor verschillende toepassingen, van het ondersteunen van een gezonde levensstijl tot het verbeteren van de luchtkwaliteit.

Onze producten zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid en milieubewustzijn, zodat u met een gerust hart kunt genieten van de voordelen van Zeoliet. Met ons schoon, gecertificeerd Zeoliet kunt u de kracht van dit natuurlijke mineraal vol vertrouwen ervaren. Kies voor betrouwbaarheid en kwaliteit – kies voor gecertificeerd Zeoliet van ons.


Zeoliet capsules

Ontdek onze hoogwaardige Zeoliet capsules, speciaal ontworpen voor een zuivere en effectieve ontgifting. Wij garanderen de zuiverheid van onze producten met een kwaliteitscertificaat, zodat u met vertrouwen kunt genieten van de voordelen van Zeoliet.

Onze Zeoliet capsules zijn zorgvuldig samengesteld om een maximale zuiverheid te waarborgen. Ze zijn vervaardigd met hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten en bevatten geen toegevoegde onzuiverheden of vulstoffen. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat u een product van topkwaliteit gebruikt dat veilig is voor uw lichaam.

Met ons garantiecertificaat bent u verzekerd van de betrouwbaarheid en effectiviteit van onze Zeoliet capsules. Wij streven naar volledige transparantie en voldoen aan strenge kwaliteitsnormen om u het beste product te kunnen bieden.

Onze zuivere Zeoliet capsules zijn gemakkelijk in te nemen en vormen een handige manier om de ontgiftende eigenschappen van Zeoliet in uw dagelijkse routine op te nemen. Profiteer van de krachtige ontgiftingsmogelijkheden van Zeoliet en ervaar zelf de voordelen van een schonere, gezondere levensstijl.

Kies voor onze gecertificeerde Zeoliet capsules en geef uw lichaam de ondersteuning die het verdient. Begin vandaag nog met het bevorderen van uw algehele welzijn met onze hoogwaardige Zeoliet capsules.


Zeoliet Poeder

Zeoliet Poeder is een veelzijdige toevoeging aan je dagelijkse routine. Allereerst biedt Zeoliet Poeder een eenvoudige manier om te profiteren van de zuiverende eigenschappen van zeoliet. Daarnaast is het gebruik ervan flexibel. Strooi simpelweg een kleine hoeveelheid in drankjes, smoothies, of zelfs over voedsel.

In tegenstelling tot zeoliet capsules, die tijd nodig hebben om op te lossen, werkt het poeder direct. Daardoor geniet je sneller van de voordelen. Ook kun je de dosering beter aanpassen aan je behoeften. Bovendien is het poeder vrij van extra vulstoffen, waardoor je puur zeoliet binnenkrijgt.

Samengevat is Zeoliet Poeder een handige keuze, zodat je zonder gedoe kunt profiteren van de zuiverende kracht van zeoliet. In plaats van capsules te slikken, voeg gewoon een beetje poeder toe aan je dagelijkse routine. Hierdoor integreer je gemakkelijk dit natuurlijke mineraal in je dieet, met als doel een gezondere levensstijl.


Toxaprevent MANC

FROXIMUN heeft een inspirerende achtergrond. In 2001, nadat de gezondheid van de ouders en schoonouders van de huidige directeur van FROXIMUN AG ernstig werd aangetast en conventionele medische behandelingen niet voldoende hielpen, begon de zoektocht naar alternatieve benaderingen. Een natuurlijk mineraal, zeoliet genaamd, bleek het antwoord te zijn. Zeoliet staat bekend om zijn vermogen om het lichaam te ontgiften en de stofwisselingsorganen te ondersteunen.

Dit leidde tot de ontwikkeling van FROXIMUN, een hoogwaardig medisch product dat speciaal is ontworpen om het ontgiftingsproces te ondersteunen. FROXIMUN is gebaseerd op MANC® (Modified and Activated Natural Clinoptilolite), een zuiver natuurlijk mineraal dat wetenschappelijk is onderzocht en klinisch bewezen.

FROXIMUN-producten, met MANC® als hoofdbestanddeel, helpen bij het binden en verwijderen van schadelijke stoffen uit het lichaam. Ze zijn effectief, zacht en veilig in gebruik, zonder bijwerkingen.

De FROXIMUN-producten zijn medisch CE-gecertificeerd en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Ze ondersteunen de ontgifting en bevorderen het welzijn van mensen en hun dieren. Kies FROXIMUN als een veilige en effectieve manier om uw lichaam te helpen ontgiften en uw algehele gezondheid te bevorderen. Ervaar het verschil van natuurlijke gezondheidszorg met FROXIMUN.


Wat is zeoliet?

Zeoliet, een natuurlijk mineraal, wordt steeds populairder vanwege zijn diverse toepassingen. Het wordt vaak gebruikt als supplement voor algemene gezondheid. Zeoliet heeft unieke absorberende eigenschappen die het in staat stellen om toxines en zware metalen in het lichaam te binden. Het ondersteunt ook een gezond pH-niveau en bevordert een evenwichtige spijsvertering.

Zeoliet wordt vaak gebruikt ter ondersteuning van een gezond immuunsysteem en om de algehele vitaliteit te bevorderen. Bovendien kan het helpen bij het verminderen van oxidatieve stress en het ondersteunen van een gezonde huid. Het kan een positieve invloed hebben op de algemene welzijn, waardoor veel mensen het regelmatig in hun routine opnemen.

Door zijn unieke eigenschappen wordt Zeoliet ook gebruikt in de landbouwsector om de kwaliteit van de bodem te verbeteren. Het helpt bij het vasthouden van voedingsstoffen en bevordert een gezonde groei van planten. Bovendien wordt het in sommige industriële processen gebruikt vanwege zijn absorberende en katalytische eigenschappen.Zeoliet werking

Zeoliet heeft een unieke werking in het lichaam, doordat het op natuurlijke wijze helpt bij het ontgiften en reinigen. Wanneer Zeoliet wordt ingenomen, bindt het zich aan schadelijke stoffen zoals zware metalen en toxines. Dit helpt het lichaam om deze ongewenste stoffen veilig af te voeren.

Door zijn absorberende eigenschappen ondersteunt Zeoliet een gezond spijsverteringssysteem door schadelijke stoffen te absorberen en uit het lichaam te verwijderen. Het helpt ook om een gezonde zuurgraad in het lichaam te behouden, wat van vitaal belang is voor een evenwichtige interne omgeving.

Daarnaast kan Zeoliet een gunstige invloed hebben op het immuunsysteem door het lichaam te ondersteunen bij het bestrijden van schadelijke invloeden van buitenaf. Dit draagt bij aan het behoud van een gezond evenwicht en algemeen welzijn.

Het unieke vermogen van Zeoliet om schadelijke stoffen te absorberen en af te voeren, maakt het een waardevolle toevoeging aan uw dagelijkse gezondheidsroutine. Het draagt bij aan een gezondere levensstijl en kan helpen om uw lichaam in balans te houden. Ontdek vandaag nog de voordelen van Zeoliet en ervaar de positieve impact op uw welzijn.Zeoliet ontgiften

Zeoliet is een krachtig natuurlijk mineraal dat ontgiften ondersteunt door schadelijke stoffen in het lichaam te absorberen en af te voeren. Dit proces is eenvoudig maar effectief.

Wanneer u Zeoliet inneemt, begint het direct te werken. Het trekt schadelijke stoffen aan, zoals zware metalen, pesticiden en toxines, dankzij zijn unieke structuur met microscopische poriën. Deze stoffen worden veilig aan het Zeoliet gebonden.

Vervolgens verlaat Zeoliet het lichaam via de natuurlijke uitscheidingsprocessen, zoals urine en ontlasting. Hierdoor neemt het lichaam geleidelijk de schadelijke stoffen mee, wat kan leiden tot een schonere en gezondere interne omgeving.

Zeoliets helpt ook bij het handhaven van een gezonde pH-balans, wat essentieel is voor de algehele welzijn. Een evenwichtige pH kan het lichaam helpen om zich te verdedigen tegen schadelijke invloeden.

Met zijn vermogen om gifstoffen te absorberen en te verwijderen, ondersteunt zeolieten een effectieve ontgifting op een natuurlijke en veilige manier. Het is een waardevolle aanvulling op een gezonde levensstijl en draagt bij aan het behoud van een gebalanceerd lichaam.

Kies voor Zeoliet om uw lichaam te helpen ontgiften en te genieten van de voordelen van een schonere en gezondere interne omgeving.Waarmee bind Zeliet?

Zeoliet is bekend om zijn vermogen om verschillende schadelijke stoffen in het lichaam te binden en veilig te verwijderen. Het is effectief in het aanpakken van verschillende soorten ongewenste stoffen, waaronder:

 1. Zware metalen: Zeoliet kan zich richten op metalen zoals lood, cadmium en arseen in het lichaam en deze opsluiten voor veilige verwijdering. Het verlicht zo de belasting van het immuunsysteem en zenuwstelsel.
 2. Milieutoxines: Zeoliet bindt zich aan gifstoffen met een positieve lading, die vaak voorkomen in de lucht die we inademen en het voedsel dat we eten, om ze veilig uit het lichaam te verwijderen. Dit kan bijdragen aan het verminderen van vermoeidheid en het versterken van het immuunsysteem.
 3. Schimmels: Zeoliet kan schimmeltoxiciteit aanpakken, een probleem dat steeds vaker wordt erkend als een oorzaak van verschillende chronische aandoeningen.
 4. Radioactieve stoffen: Zeoliet is nuttig bij het verwijderen van radioactieve materialen die in het lichaam kunnen blijven hangen na blootstelling aan medische stralingsprocedures of natuurlijk voorkomende straling.
 5. Microbiële pathogenen: Zeoliet kunnen zich binden aan pathogene microben, waaronder Candida en verschillende virussen, vanwege hun antivirale eigenschappen.

Door zijn unieke vermogen om zich aan verschillende schadelijke stoffen te binden, draagt zeoliets bij aan het bevorderen van een schonere en gezondere interne omgeving. Het helpt het lichaam om in balans te blijven en kan diverse gezondheidsproblemen helpen voorkomen. Ontdek vandaag nog de kracht van Zeoliet voor een effectieve ontgifting.Zeoliet en uw immuunsysteem

Zeoliet kan een positieve invloed hebben op het immuunsysteem door zijn unieke eigenschappen. Het stimuleert de afweer van het lichaam op natuurlijke wijze, wat kan bijdragen aan een betere algehele gezondheid.

Het regelmatig gebruiken van Zeoliet kan helpen bij het ondersteunen van een gezonde immuunrespons. Door schadelijke stoffen te binden en te verwijderen, vermindert het de belasting van het immuunsysteem, waardoor het beter kan reageren op externe bedreigingen.

Bovendien kan Zeoliet helpen bij het handhaven van een evenwichtige interne omgeving, wat cruciaal is voor een sterk immuunsysteem. Het kan de pH-balans van het lichaam ondersteunen, waardoor een omgeving ontstaat die minder gunstig is voor potentieel schadelijke organismen.

Door zijn vermogen om schimmeltoxiciteit aan te pakken, helpt zeoliets ook indirect het immuunsysteem te versterken. Het kan het lichaam helpen om beter om te gaan met mogelijke bedreigingen van schimmelgerelateerde aandoeningen, waardoor het immuunsysteem minder belast wordt.

Kies voor Zeoliet om op natuurlijke wijze uw immuunsysteem te ondersteunen en te versterken. Door het regelmatig te gebruiken, kunt u uw lichaam helpen beter bestand te zijn tegen diverse bedreigingen en een gezondere weerstand op te bouwen. Ontdek vandaag nog de voordelen van Zeoliet voor uw immuunsysteem en geniet van een verbeterde algehele gezondheid.Adsorptie

Zeoliet voert adsorptie uit door schadelijke stoffen en onzuiverheden in zijn structuur op te nemen. Het poreuze karakter van zeoliet bindt toxines, zware metalen en andere verontreinigende stoffen. Het absorbeert deze stoffen effectief en verwijdert ze veilig uit het lichaam. Hierdoor ontstaat een zuiveringsproces dat het lichaam helpt te ontgiften en gezond te blijven.

Zeoliet adsorptie ondersteunt een gezonde balans in het lichaam en vindt toepassing in diverse ontgiftingsprocessen en industriële procedures vanwege zijn effectieve eigenschappen. Ontdek nu hoe zeoliet adsorptie kan bijdragen aan een gezonder en schoner lichaam, en ervaar de voordelen van dit natuurlijke mineraal voor uw algehele welzijn..Is Zeoliet gevaarlijk?

Zeoliet is een volkomen ongevaarlijk mineraal dat veilig kan worden gebruikt zonder bijwerkingen of risico’s voor de gezondheid. Het staat bekend om zijn natuurlijke oorsprong en wordt erkend als een veilige ontgifter die het lichaam op natuurlijke wijze ondersteunt.

Onze Zeolietproducten zijn zorgvuldig vervaardigd om de hoogste kwaliteitsnormen te waarborgen en zijn getest op zuiverheid en veiligheid. Ze bevatten geen schadelijke toevoegingen of kunstmatige ingrediënten die uw gezondheid in gevaar kunnen brengen.

Met zijn natuurlijke eigenschappen is het een veilige keuze voor een effectieve ontgifting. Het werkt op natuurlijke wijze in het lichaam en ondersteunt een gezonde balans zonder schade toe te brengen aan uw interne systemen.

Ons assortiment van hoogwaardige Zeolietproducten is geschikt voor dagelijks gebruik en biedt een veilige manier om uw welzijn te ondersteunen. Wij streven naar volledige transparantie en bieden u een product dat u met een gerust hart kunt gebruiken, wetende dat uw gezondheid onze topprioriteit is.

Kies voor Zeoliet als een veilige en effectieve manier om uw lichaam te helpen ontgiften en uw algehele welzijn te bevorderen. Ervaar de voordelen van Zeoliet en geniet van een gezondere levensstijl zonder enig risico voor uw gezondheid.Nadelen

Het innemen van Zeoliet kan soms enkele nadelen met zich meebrengen. Hoewel deze over het algemeen mild van aard zijn en zelden voorkomen. Enkele mogelijke nadelen zijn onder meer:

 • Milde spijsverteringsproblemen: In sommige gevallen kunnen mensen milde spijsverteringsproblemen ervaren, zoals een opgeblazen gevoel of lichte maagklachten, als reactie op het innemen van Zeoliet.
 • Tijdelijke veranderingen in ontlastingspatronen: Het gebruik van zeolieten kan in sommige gevallen tijdelijke veranderingen in ontlastingspatronen veroorzaken, zoals een lichte verstoring van de stoelgang.
 • Allergische reacties: Hoewel ze zeldzaam zijn, kunnen sommige individuen allergische reacties ervaren bij het innemen van Zeoliets, zoals huiduitslag of jeuk.

Het is belangrijk op te merken dat deze bijwerking zelfde voorkomt en dat de meeste mensen die Zeoliet gebruiken geen negatieve bijwerkingen ervaren. Het is ook belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden, aangezien overmatig gebruik van Zeoliet de kans op mogelijke bijwerkingen kan vergroten.

Pas op voor vervuilde producten. Onze producten zijn dan ook 100% schoon van zware metalen! Goedkope slechte preparaten kunnen verontreinigd zijn met zware metalen en of stralingen. Pas dus heel goed op wat u koopt.
Bijwerkingen

Het innemen van Zeoliet kan enkele nadelen met zich meebrengen, hoewel deze over het algemeen mild van aard zijn en zelden voorkomen. Enkele mogelijke nadelen zijn onder meer:

 • Milde spijsverteringsproblemen: In sommige gevallen kunnen mensen milde spijsverteringsproblemen ervaren, zoals een opgeblazen gevoel of lichte maagklachten, als reactie op het innemen van Zeoliet.
 • Tijdelijke veranderingen in ontlastingspatronen: Het gebruik van Zeoliet kan in sommige gevallen tijdelijke veranderingen in ontlastingspatronen veroorzaken, zoals een lichte verstoring van de stoelgang.
 • Allergische reacties: Hoewel ze zeldzaam zijn, kunnen sommige individuen allergische reacties ervaren bij het innemen van Zeoliet, zoals huiduitslag of jeuk.

Het is belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden, aangezien overmatig gebruik van Zeoliet de kans op mogelijke bijwerkingen kan vergroten.Ervaringen

Er zijn talloze positieve ervaringen met het gebruik van zeoliets. Positieve ervaringen waarbij gebruikers hebben gemeld dat het hen heeft geholpen bij diverse gezondheidskwesties en het algehele welzijn heeft verbeterd.

Veel mensen hebben Zeoliet gebruikt als een natuurlijke manier om hun lichaam te ontgiften en zich energieker te voelen. Ze benadrukken dat het regelmatig innemen van zeoliets hen heeft geholpen om zich gezonder en evenwichtiger te voelen, met een betere spijsvertering en meer vitaliteit.

Anderen hebben positieve veranderingen opgemerkt in hun algehele gezondheid na het starten van een Zeoliet-supplementregime. Ze hebben gemeld dat het hun immuunsysteem heeft versterkt. Het heeft hen geholpen beter bestand te zijn tegen ziekten en infecties.

Sommige gebruikers hebben Zeoliet ook gebruikt voor specifieke gezondheidsproblemen, zoals het verminderen van ontstekingen en het verbeteren van de huidconditie. Ze hebben positieve resultaten gezien in de vorm van verminderde ontstekingen en een helderdere huid.

Het is echter belangrijk op te merken dat de ervaringen van mensen met Zeoliet kunnen variëren. Reacties op zeoliet zijn afhankelijk van individuele omstandigheden.Paarden

Zeoliet kan een waardevolle aanvulling zijn op het welzijn van paarden en wordt vaak gebruikt voor ontgiftingsdoeleinden en algemene gezondheidsverbetering. Hier is wat algemeen advies over het gebruik van Zeoliet bij paarden:

 • Ontgifting: Zeoliet staat bekend om zijn vermogen om schadelijke stoffen in het lichaam te absorberen en veilig te verwijderen. Het kan helpen bij het ontgiften van paarden die zijn blootgesteld aan verontreinigingen, zware metalen, of een ongezonde voeding.
 • Spijsvertering: Zeolite kan de spijsvertering ondersteunen door het binden van gifstoffen en het bevorderen van een gezonde darmfunctie. Dit kan helpen bij problemen zoals diarree, koliek en spijsverteringsstoornissen.
 • Immuunsysteem: Sommige paardeneigenaren melden een verbetering in de algehele gezondheid en het immuunsysteem van hun paarden na regelmatig Zeoliet-gebruik.
 • Dosering: De juiste dosering kan variëren afhankelijk van de grootte, leeftijd en gezondheidstoestand van het paard. Over het algemeen wordt geadviseerd om te beginnen met een lage dosis en deze geleidelijk te verhogen. Doe dit terwijl u de reactie van het paard observeert.
 • Overleg met een dierenarts. Het is verstandig om uw dierenarts te raadplegen voordat u Zeoliet aan het dieet van uw paard toevoegt. Een dierenarts kan u specifiek advies geven op basis van de behoeften van uw paard.

Houd er rekening mee dat Zeoliet geen vervanging is voor een gezond dieet en goede veterinaire zorg. Het moet worden beschouwd als een aanvulling om de algehele gezondheid en het welzijn van uw paard te ondersteunen.Meest gestelde vragen Zeoliet

 • Wat is zeoliet en hoe werkt het?
  Zeoliet is een poreus mineraal dat bekend staat om zijn vermogen om schadelijke stoffen te absorberen en te binden. Schadelijke stoffen zoals zware metalen en giftige stoffen. Het werkt als een natuurlijke ontgifter door ongewenste stoffen in zijn structuren op te nemen.
 • Voordelen van zeoliet voor gezondheid
  Zeoliet biedt verschillende gezondheidsvoordelen. Gezondheidsvoordelen waaronder ondersteuning van een gezonde spijsvertering, verbeterde ontgifting, versterking van het immuunsysteem en mogelijke vermindering van ontstekingen. Het kan ook helpen bij het verbeteren van de algehele vitaliteit en het welzijn.
 • Zeoliet: ontgifting en reiniging
  Zeoliet wordt veel gebruikt voor ontgifting en reiniging vanwege zijn vermogen om schadelijke stoffen te absorberen. Deze schadelijke stoffen  worden veilig uit het lichaam te verwijderen. Het ondersteunt een gezonde ontgiftingservaring en helpt bij het verwijderen van gifstoffen uit het lichaam.
 • Hoe zeoliet te gebruiken voor ontgifting?
  Zeoliet kan op verschillende manieren worden gebruikt voor ontgifting. Denk hierbij aan poedervorm, als supplement of in sommige gevallen zelfs in zeepvorm. De juiste dosering en toedieningswijze zijn afhankelijk van de specifieke behoeften en het doel van ontgifting.
 • Zeoliet supplementen: effectiviteit en veiligheid
  Zeoliet supplementen worden vaak gebruikt vanwege hun effectieve ontgiftingsmogelijkheden en veilige eigenschappen. Het is belangrijk om kwalitatief hoogwaardige supplementen te kiezen die zijn getest op zuiverheid en veiligheid.
 • Hoe kan zeoliet het immuunsysteem versterken?
  Zeolite wordt verondersteld het immuunsysteem te versterken door het vermogen om gifstoffen en vrije radicalen te absorberen.