Zeoliet

Alles zeoliet


Zeoliet is één van de meest gefascineerde en krachtige supplementen die momenteel op de markt zijn. Wij geloven echt in het helende potentieel van deze geweldige stof bij correct gebruik. Met onze huidige moderne maatschappij wordt ons lichaam dagelijks blootgesteld aan gifstoffen, zware metalen en schadelijke straling zonder dat we dat zelf in de gaten hebben (o.a. uitlaatgassen, luchtvervuiling, smog, fijnstof, zure regen, chemische bestrijdingsmiddelen op groente en fruit, conserveringsmiddelen, chemische geur- , kleur- en smaakstoffen, zoetstoffen, alcohol, gifstoffen in tabak, geneesmiddelen, cosmetica, chemicaliën in verf en plastics, zware metalen in de lucht, bodem en water).

Ons lichaam is zelf heel goed in staat om deze toxische stoffen te verwijderen, maar doordat we dagelijks zo veel giftige stoffen binnen krijgen en tegelijkertijd tekorten aan belangrijke voedingsstoffen hebben is ons lichaam minder goed in staat zichzelf te reinigen en alle gifstoffen af te voeren. Deze gifstoffen worden vervolgens opgeslagen in het lichaam in organen en vetweefsel.

Dit uit zich o.a. in chronische vermoeidheid en lusteloosheid, hoofdpijn, gewichtstoename, voedselintoleranties, allergieën, een verminderde weerstand, een verhoogd risico op ziektes, snelle veroudering van het lichaam, chronische maag- en darmaandoeningen en huidaandoeningen.


Zeoliet 

Zeoliet kopen?


Alle FROXIMUN Toxaprevent zeolietproducten op onze webshop zijn Europees gecertificeerde medische zelfzorgmiddelen. De producten van Froximun zijn allen Europees gecertificeerde Medische Hulpmiddelen, voorzien van CE-markering met nummeraanduiding en bijsluiter. De Zeolietproducten van Froximun Zeoliet zijn dan ook allen uitvoerig onderzocht, wetenschappelijk en klinisch bewezen. Volkomen veilig in gebruik en 100% vrij van verontreinigde stoffen zoals zware metalen. FROXIMUN wordt normaal gesproken alleen verkocht in apotheken en de betere webshops.

Wat is zeoliet?


Zeoliet is een 100% natuurlijk, vulkanisch mineraal dat miljoenen jaren geleden is gevormd. Wanneer een op silica gebaseerde vulkanische as (zandachtig mineraal) reageert met alkalisch water, kan het zeoliet vormen. Dit resulteert in een verbinding met een zeer sterke “kooi-achtige” structuur met een negatieve lading.


Zeoliet werking


Zeoliet is een alkalisch mineraal dat zeer poreus is en één van de weinige mineralen die van nature negatief geladen is. Omdat de meeste gifstoffen, zoals zware metalen, straling, pesticiden etc, positief geladen zijn, wordt zeoliet als een magneet naar de gifstoffen getrokken en absorbeert deze gifstoffen. Deze gevaarlijke stoffen komen vast te zitten in de kooistructuur van zeoliet en verlaten dan via de natuurlijke weg het lichaam. Daarnaast bevordert zeoliet de orgaanfunctie door de overbelasting van gifstoffen te verminderen die door de nieren, lever en het lymfestelsel worden gefilterd.


Zeoliet ontgiften


Zeoliet heeft een sterke negatieve lading en wordt dus aangetrokken door positief geladen moleculen. Aangezien de meeste dingen die niet in ons lichaam thuishoren positief geladen zijn, kan zeoliet een effectieve ontgiftingsmethode zijn voor een aantal giftige elementen die onze gezondheid kunnen aantasten. Hier zijn een paar dingen waaraan zeoliet bindt:


Zware metalen

Zware metalen zijn giftige metalen die zich in de loop van de tijd in ons lichaam ophopen en een enorme belasting vormen voor ons immuunsysteem en zenuwstelsel, en ervoor zorgen dat ons lichaam overuren maakt om gezond te blijven. Uiteindelijk verliest ons lichaam het vermogen om de overmatige vraag bij te houden en kunnen symptomen zoals chronische vermoeidheid, hersenmist, prikkelbaarheid en tal van andere symptomen en aandoeningen zich manifesteren. Zeoliet kan zich richten op verborgen metalen zoals lood, cadmium en arseen in uw lichaam en ze opsluiten in zijn kooiachtige structuur voor veilige verwijdering. Zodra de last van zware metalen zijn opgeheven, kan uw lichaam weer normaal functioneren.

Milieutoxines

In de 21e eeuw worden we geconfronteerd met een ongekend aantal giftige stressoren in ons dagelijks leven. Van de lucht die je inademt tot het voedsel dat je eet – gifstoffen zijn overal. Na verloop van tijd hopen deze gifstoffen zich op in je lichaam en veroorzaken ze schade aan je gezondheid. Vermoeidheid, hersenmist, gewichtstoename, een verzwakt immuunsysteem en talloze gezondheidsproblemen zijn vaak voorkomende bijwerkingen wanneer deze gifstoffen zich ophopen. Omdat deze gifstoffen een positieve lading hebben, zullen de meeste het slachtoffer worden van zeolieten die een sterk bindend vermogen hebben zodat het veilig uit het lichaam kan worden verwijderd.

Schimmels

Schimmeltoxiciteit wordt steeds meer erkend als een ernstig probleem en de boosdoener in een aantal ernstige chronische aandoeningen. Zelfs als u momenteel niet wordt blootgesteld aan schimmel in uw huis of op uw werk, is het mogelijk dat schimmel van een eerdere blootstelling zich in uw lichaam vermenigvuldigt. Schimmelsporen kunnen jarenlang blijven hangen en zich in uw lichaam blijven vermenigvuldigen, zelfs bij afwezigheid van externe blootstelling aan schimmels. Zeoliet is een ongelooflijke ontgifter van schimmels en is een must in elk ontgiftingsprotocol voor schimmels.

Radioactieve stoffen

De kans bestaat dat er een hoeveelheid radioactief materiaal in uw lichaam rondhangt dat zich in de loop der jaren heeft verzameld van CT-scans, mammogrammen, röntgenstralen, natuurlijk voorkomende straling zoals radon, medische stralingsprocedures etc. Zeoliet is een fantastisch hulpmiddel om overgebleven straling van je lichaam te verwijderen.

Microbiële pathogenen

Zeolieten kunnen zich binden aan een aantal pathogene microben, waaronder Candida en een groot aantal virussen. Zeoliet heeft antivirale eigenschappen vanwege het potentiële vermogen om virale deeltjes te absorberen.


Zeoliet en uw immuunsysteem


Een effectieve aanpak in twee stappen voor het optimaliseren van het immuunsysteem is één: verwijder immuun-drainers, en twee: voeg immuunversterkers toe. Zonder het verwijderen van toxische elementen die de immuunfunctie in gevaar brengen, is stap twee zeer beperkt. Metalen, giftige stoffen in het milieu, schimmels, radioactieve materialen en pathogene microben zijn enkele van de immuun-drainerende giftige elementen die velen van ons in de loop der jaren hebben opgepikt en in ons lichaam herbergen. Zeoliet kan veel van deze giftige elementen opnemen en uit je lichaam verwijderen, waardoor je immuunsysteem wordt vrijgemaakt om zijn energie te richten op andere zaken, zoals virale indringers.


Is Zeoliet gevaarlijk?


Nee, bij goed gebruik is zeoliet beslist niet gevaarlijk. Het inademen van poeder moet worden voorkomen, dit kan ademhalingsirritatie veroorzaken. Ook contact met uw ogen moeten worden voorkomen


Nadelen


Zeoliet bindt met complexe organische toxines, maar ook met medicijnen met vergelijkbare structuren. Het kan bijvoorbeeld antibiotica verwijderen. Dat is geweldig voor waterzuivering maar gevaarlijk bij een voorgeschreven antibioticakuur. Hetzelfde geldt voor supplementen en medicijnen met ijzer. Daarnaast kan het de pH-waarde (zuurgraad) van de darm veranderen en dus interfereren met verschillende medicijnen, vooral met medicijnen met een gecontroleerde afgifte. Zeoliet kan een wisselwerking hebben met medicijnen zoals aspirine, tetracycline, fenobarbital en sommige geneesmiddelen voor chemotherapie.
Gebruikt u medicijnen, overleg dan altijd met een arts voordat u zeolieten gaat gebruiken.

Pas op voor vervuilde producten. Onze zijn van het merk FROXIMUN en wordt normaal gesproken alleen verkocht in apotheken. ONZE producten zijn dan ook 100% schoon van zware metalen! Goedkope slechte preparaten kunnen verontreinigd zijn met zware metalen en of stralingen. Pas dus heel goed op wat u koopt.


Het FROXIMUN®-fenomeen


Het begon allemaal in 2001. In de familie van de huidige directeur van FROXIMUN AG gebeurde een tragisch lot met betrekking tot de gezondheid van de ouders en schoonouders. De gevestigde geneeskunde kon niet echt helpen. Er moesten en moest dus alternatieven worden gezocht. Bij toeval ontdekte men een natuurlijk mineraal, dat toen nog onbekend was, dat het menselijk organisme zou kunnen ontgiften en zo de stofwisselingsorganen zou kunnen ontlasten. In feite was de behandeling succesvol en een deel ervan leek spectaculair en ongelooflijk.

Een team van Duitse artsen en wetenschappers namen de taak op zich en ontdekte het geheim van de waargenomen genezingssuccessen. In 2005 werd een eenvoudige natuurlijke substantie een hoogwaardig medisch product genaamd FROXIMUN. De eerste in zijn soort in Europa. Als gevolg hiervan konden nieuwe therapeutische methoden voor patiënten op een verstandige manier worden ontwikkeld en gebruikt.

Uit deze bevindingen is de FROXIMUN AG van vandaag voortgekomen. De medewerkers van dit bedrijf hebben zich tot taak gesteld functionele natuurproducten op basis van zeoliet te ontwikkelen en te produceren en deze met een hoge functionaliteit en kwaliteit beschikbaar te stellen aan mens en hun dieren.


Korte beschrijving MANC®


MANC Is een geregistreerd handelsmerk van FROXIMUN AG
• Is het hoofdbestanddeel voor medische hulpmiddelen van de TOXAPREVENT ® -serie
• Is een puur natuurlijk mineraal en bestaat uit speciaal bewerkte natuurlijke clinoptiloliet zeoliet

In vitro en in vivo studies hebben de bijzondere functionaliteit wetenschappelijk bewezen. Het functionele principe van MANC ® is gebaseerd op het vermogen om stoffen te binden en irriterende en verontreinigende stoffen te verwijderen uit het brandpunt van ontstekingen.

Uiterst zachte werking en zelfstandig zonder de hulp van de ontgiftingsorganen zoals de lever en de nieren. Zeoliet wordt niet gemetaboliseerd en heeft daarom geen bekende bijwerkingen. Bij oraal gebruik om de darmwandbarrière te versterken door irriterende stoffen en verontreinigende stoffen te binden en te elimineren. Voor cutane toepassing ter ondersteuning van wondgenezing door binding van ontstekingsmediatoren en exsudaat


Bijwerkingen


Zeoliet wordt niet gemetaboliseerd en heeft daarom geen bekende bijwerkingen.

Ervaringen


Wij hebben zeer goede ervaringen met zeoliet als het gaat om verontreinigingen te verwijderen uit het lichaam.

Paarden


Steeds meer paardeneigenaren mengen Zeoliet poeder door het voer van het paard. Als u Zeoliet aan uw paard gaat geven zorg er dan altijd voor dat het paard voldoende water tot zijn/haar beschikking heeft.
Veelgestelde vragen


  • Zeoliet waar te koop

U kunt zeoliet kopen via onze website

  • Wat doet zeoliet

Zeoliet bind zich met zware metalen en lichaamsvreemde stoffen om vervolgens via de normale weg het lichaam te verlaten

  • Hoe zeoliet gebruiken

Zeoliet hebben wij in poeder vorm, capsules en kauwtabletten