Parasietenkuur kopen?

Alles over parasietenkuur

Parasietenkuur: Parasieten kunnen grote schade aanrichten aan het menselijk lichaam, ons immuunsysteem verzwakken en vele ziektes veroorzaken. Om die reden is het noodzakelijk om parasieten snel uit ons lichaam te verwijderen. Eliminatie van alle parasieten uit het lichaam is onmogelijk te bereiken met klinische medicijnen, omdat ze slechts enkele soorten kunnen dekken. Deze medicijnen hebben vaak bijwerkingen.

Hoewel veel planten parasitaire eigenschappen hebben, ontdekte Dr. Clark dat drie planten in combinatie meer dan 100 soorten parasieten konden vernietigen zonder bijwerkingen. De parasietenkuur kan tevens als aanloop naar een leverkuur worden gebruikt.


De verschillende parasieten

Parasieten zijn er in vele soorten en maten!

Lintwormen en rondwormen (zoals haakwormen en rondwormen

Er zijn enkele honderden soorten platwormen. Deze infecteren de meeste mensen, althans tot op zekere hoogte, omdat hun eieren zo vaak worden gevonden in zwembaden, spa’s, badkuipen, sportscholen en alles wat je aanraakt, zoals de armleuningen van vliegtuigen, bussen en treinen, toilethendels in openbare of particuliere ruimtes. toiletten en elders. Zelfs sommige gemeentelijke watervoorzieningen bevatten ze omdat ze moeilijk te doden zijn. Wormen en flippers hebben niet de neiging om mensen te doden. Ze hopen zich gewoon op in de lever, de dikke darm of elders en veroorzaken bepaalde symptomen.

Protozoa zoals amoeben en Giardia lamblia.

Ze zijn microscopisch klein en worden het meest geassocieerd met onrein voedsel en water. Ze kunnen zwakke of zieke mensen doden als ze door een zwakke plek in de darmwand gaan en migreren naar de hersenen, longen, het hart of andere vitale organen. Het eten van kruiden kan helpen om ze te verlichten.

Spirocheten of spiraalvormige

Spirocheten of spiraalvormige organismen zoals die welke de ziekte van Lyme en malaria veroorzaken, en andere. Deze zijn ook heel gewoon, vooral Lyme spirocheten, verspreid door vliegen, teken en vele andere insecten.

Gisten en schimmels.

Sommige mensen nemen ook gisten en schimmels op, zoals Candida albicans, in de groep van infectieuze agentia die parasieten worden genoemd. Candida komt zeer vaak voor omdat het een winterhard organisme is.

Zoals je kunt zien, zijn er vele soorten parasitaire organismen, honderden zelfs. In tegenstelling tot bacteriën en virussen zijn de meeste parasieten groot genoeg om gemakkelijk onder een microscoop te zien, en sommige kunnen met het blote oog worden gezien.Dr. Hulda Clark’s kruiden parasietenkuur

Dr. Hulda Clark heeft een op kruiden gebaseerde behandeling van 41 dagen (6 weken). Een eenvoudige maar doeltreffende manier om alle parasieten in het lichaam te doden

Dit zijn de planten die Dr. Clark identificeerde als een sleutelfactor bij het reinigen van het lichaam van parasieten:

Juglans nigra (Black Walnut)

Deze plant wordt al eeuwenlang door indianen gebruikt als antiparasitair, antibacteriologisch, antiviraal en schimmelwerend middel – een natuurlijk middel met de actieve stoffen juglone, tannine en jodium. Tinctuur van zwarte walnoot doodt volwassen parasieten en is een basisingrediënt in het antiparasitaire programma.

Artemisia Annua (Zomeralsem, Zoete alsem)

Artemisia Annua doodt parasieten in het larvale stadium, verhoogt de zuurgraad van de maag en de galproductie. Zoete alsem is een zeer belangrijke plant voor een succesvol antiparasitair programma

Eugenia Caryophyllata (Kruidnagel)

Deze plant heeft antiparasitaire, schimmelwerende, antivirale en ontstekingsremmende eigenschappen. Het verlicht ook de pijn. De capsules en geconcentreerde vorm van deze plant vernietigen de eitjes van parasieten uit het lichaam.

Deze 3 kruiden moeten samen worden gebruikt, maar als afzonderlijke ingrediënten. Alleen als ze samen worden gebruikt, kunnen we van alle parasieten afkomen.

Als we alleen volwassenen doden, zullen kleine eieren zich snel ontwikkelen tot nieuwe volwassenen. Als we alleen eieren doden, zullen miljoenen volwassenen ernaar streven zich opnieuw voort te planten en nieuwe individuen te creëren. Al deze preparaten moeten samen als één behandeling worden gebruikt.

Ornithine en Arginine

Stervende parasieten geven gifstoffen vrij, zoals ammoniak. Ornithine en arginine zijn twee natuurlijke aminozuren die ammoniak in ons lichaam ontgiften. Het is belangrijk om deze twee aminozuren samen met een antiparasitair programma in te nemen. Deze twee aminozuren helpen het lichaam ook om overtollige stikstof kwijt te raken, beschermen de lever tegen schade veroorzaakt door bepaalde medicijnen en chemicaliën en stimuleren de leverregeneratie. Deze twee verbindingen versterken ook het immuunsysteem.

Wat zit er bij de Parsietenkuur inbegrepen?

 • Black Walnut Hull Tincture Extra Kracht
 • Alsem capsules (250 mg per capsule)
 • Kruidnagelcapsules (500 mg per capsule)
 • Arginine (500 mg per capsule)
 • Ornithine (500 mg per capsule)
 • Duidelijke gebruiksaanwijzing / schema

Het gaat hier om een complete kuur van 6 weken dat geleverd wordt met een eenvoudig schema waarop je elke dag kunt aanvinken.Wanneer parasietenkuur gebruiken?

Een parasietenkuur gebruik je als je last hebt van parasieten. Dr. Clark benoemt de volgende belangrijkste mogelijke symptomen:

 • Spijsverteringsproblemen
 • Chronische oververmoeidheid
 • Meerdere malen per nacht wakker worden, met name tussen 2 en 3 uur
 • Bacteriële of virale infecties
 • Voedselintoleranties of omgevingsallergieën
 • Huidaandoeningen
 • Zwaarlijvigheid
 • Vergeetachtigheid
 • Opgeblazen gevoel
 • Depressief
 • Geen verzadigd gevoel
 • Maagzuur
 • Laag libido


Parasietenkuur schema pdf

Mocht u uw schema kwijt zijn dan kunt u deze hier downloadenVeelgestelde vragen parasietenkuur

 • Moet ik een speciaal voedingsdieet volgen?

Nee. Dr. Cark raadt wel aan om tijdens de kuur de koffie-inname te verminderen of te stoppen. Niet meer dan 2 kopjes koffie per dag. 

 • Moet ik stoppen met alcohol drinken tijdens de parasietenkuur? 

Nee. Hoewel het niet cruciaal is om te stoppen met het drinken van alcohol tijdens een parasietenkuur is dit misschien wel verstandig. Alcohol wordt namelijk omgezet in suikers en zo voeden we zowel parasieten als microben.

 • Ik gebruik medicijnen, kan dat samen met parasietenkuur?

Raadpleeg uw arts, want er kunnen bepaalde interacties zijn tussen de supplementen en de medicijnen die u gebruikt. Dit is erg belangrijk om te doen voordat u met de behandeling begint.

 • Kan ik bijwerkingen verwachten? 

Een antiparasitair programma kan leiden tot slaapproblemen, deze zijn tijdelijk van aard. Dit probleem wordt geassocieerd met een toename van het ammoniakgehalte in het lichaam als gevolg van afval dat wordt veroorzaakt door de dood van parasieten. Het gebruik van ornithine kan het ammoniakgehalte verlagen en u kunt melatonine of CBN-olie gebruiken om gemakkelijker in slaap te vallen.

 • Is een parasietenkuur gevaarlijk? 

Nee. Deze supplementen zijn niet gevaarlijk. Als u medicijnen gebruikt dan moet u wel eerst een arts raadplegen.