Magnesium Vlokken

Ontspan en verwen jezelf met onze hoogwaardige magnesium vlokken. Onze vlokken zijn afkomstig van de pure Zechsteinmagnesiumbron en bieden een unieke manier om magnesiumtekorten aan te vullen. Voeg eenvoudigweg een handvol toe aan je bad of voetenbad voor een rustgevende ervaring.

Magnesium, ook wel het “wondermineraal” genoemd, speelt een essentiële rol in verschillende lichaamsfuncties, zoals spierontspanning, stressvermindering en het bevorderen van gezonde huidcellen. Onze transdermale formule maakt het mogelijk om magnesium rechtstreeks via de huid op te nemen, zonder het spijsverteringsstelsel te belasten.

De voordelen van onze magnesium vlokken zijn talrijk:

 • Herstel van magnesiumgehalte in de cellen.
 • Ondersteuning van een gezond immuunsysteem.
 • Verlichting van pijn en spierkrampen.
 • Positief effect op stress en stemming.
 • Bevordering van gezonde huidcellen.
 • Ondersteuning van gezonde spierfunctie.
 • Verbetering van de energieniveaus.

Onze ŐSIMAGNESIUM-producten bevatten ultrazuiver magnesiummineraal, gewonnen uit de prehistorische Zechstein-zeebodem. Dit maakt het tot de zuiverste bron van magnesiumchloride die in zijn energetische staat bewaard is gebleven.

Ervaar de voordelen van magnesium voor jezelf en geniet van een ontspannen wellness-ervaring. Kies uit verschillende geuren, zoals eucalyptus, lavendel en mandarijn. Verwen je lichaam en geest met onze hoogwaardige magnesium vlokken voor een gezondere, meer ontspannen levensstijl.


Zeer hoge opneembaarheid

De opneembaarheid van ons magnesium is indrukwekkend. Met talrijke voordelen en een hoge mate van absorptie, biedt onze ŐSIMAGNESIUM een effectieve manier om magnesiumtekorten aan te vullen.

Dankzij transdermale absorptie, waarbij magnesium rechtstreeks via de huid wordt opgenomen, bereikt ons magnesium snel de doelweefsels en cellen in het lichaam. Deze opname vindt plaats via de talloze poriën in de huid, waardoor de actieve stof gemakkelijk in de bloedbaan kan worden opgenomen.

De voordelen van deze opneembare methode zijn duidelijk:

 • Snelle en efficiënte opname zonder de noodzaak van het spijsverteringsstelsel.
 • Vermindering van mogelijke bijwerkingen in vergelijking met orale supplementen.
 • Lokale en gerichte toediening van magnesium aan probleemgebieden.
 • Verhoogde magnesiumniveaus in het lichaam voor een algehele verbetering van de gezondheid.
 • Het is bewezen dat onze ŐSIMAGNESIUM-producten de magnesiumniveaus in het lichaam aanzienlijk verhogen. Uit onderzoek is gebleken dat deelnemers na
 • behandelingen een gemiddelde stijging van bijna 60% in hun magnesiumgehalte vertoonden, wat aantoont hoe effectief deze methode is.

Kies voor onze ultrazuivere ŐSIMAGNESIUM en ervaar zelf de voordelen van deze indrukwekkende opneembaarheid. Verbeter je algehele welzijn met de kracht van magnesium, direct opgenomen door je huid. Ga voor een gezonder, evenwichtiger leven met ŐSIMAGNESIUM.Kenmerken

Stap binnen in de wereld van ŐSIMAGNESIUM, waar de kracht van pure magnesium samensmelt met opmerkelijke eigenschappen voor een gezonder, evenwichtiger leven. Ontdek hoe transdermale absorptie, een hoogwaardige bron, verhoogde magnesiumniveaus, gezondheidsvoordelen en keuzevrijheid samenkomen om jou te helpen je welzijn te verbeteren. Maak je klaar om te leren waarom ŐSIMAGNESIUM een onmisbaar onderdeel van je dagelijkse routine kan worden.

 • Transdermale Absorptie: Onze ŐSIMAGNESIUM-producten bieden transdermale absorptie, waardoor magnesium rechtstreeks door de huid wordt opgenomen. Dit betekent een snelle en efficiënte opname zonder het spijsverteringsstelsel te belasten.
 • Hoogwaardige Bron: Ons magnesium komt uit de prehistorische Zechstein-zeebodem, een bron die is beschermd tegen moderne vervuiling. Het resultaat is ultrazuiver magnesium, de zuiverste bron van magnesiumchloride.
 • Verhoogde Magnesiumniveaus: Ondersteun je lichaam bij het herstellen van het magnesiumgehalte in de cellen. Ons product heeft bewezen dat het de magnesiumniveaus aanzienlijk verhoogt, met een gemiddelde stijging van bijna 60% bij deelnemers aan onderzoek.
 • Gezondheidsvoordelen: Profiteer van talrijke voordelen, zoals het verminderen van spierkrampen, ondersteuning van een gezond immuunsysteem, stressvermindering en een positief effect op de algehele stemming.
 • Gemak en Keuze: Onze ŐSIMAGNESIUM-producten zijn beschikbaar in verschillende geuren, waaronder eucalyptus, lavendel, mandarijn of geurloos, waardoor je kunt kiezen wat bij jou past.

Met ŐSIMAGNESIUM, jouw bron van pure magnesiumopname, kun je jouw algehele welzijn verbeteren. Ervaar de voordelen van onze transdermale magnesiumformule en kies voor een gezonder, evenwichtiger leven. Ontdek de kracht van pure magnesium met ŐSIMAGNESIUM.Eenvoudig te gebruiken

Magnesium vlokken zijn eenvoudig te gebruiken en bieden talloze voordelen voor je algehele welzijn. Hier is hoe je ze optimaal benut:

Voor een bad: 

 1. Bereid een ontspannend bad: Vul je badkuip met warm water. Dit is een perfecte manier om te ontspannen na een lange dag of na het sporten.
 2. Voeg de vlokken toe: Giet een handvol magnesium vlokken rechtstreeks in het bad. Roer het water lichtjes om de vlokken te verspreiden.
 3. Neem een rustgevend bad: Geniet van een ontspannend bad gedurende 20-30 minuten. De vlokken zullen langzaam oplossen in het water.

Voor een voetbad: 

 1. Voor een voetenbad: Als je geen bad hebt, kun je dezelfde hoeveelheid vlokken toevoegen aan een voetenbad. Week je voeten gedurende 20-30 minuten voor vergelijkbare voordelen.
 2. Droog jezelf af: Na het baden, dep jezelf zachtjes droog met een handdoek. Er is geen noodzaak om af te spoelen, want de magnesium is al door de huid opgenomen.
 3. Herhaal indien nodig: Je kunt dit ontspannende ritueel zo vaak herhalen als je wilt, afhankelijk van je behoeften. Het kan helpen bij het verminderen van spierspanning, het bevorderen van een goede nachtrust en het verbeteren van je algehele welzijn.

Magnesium vlokken zijn een eenvoudige en effectieve manier om je magnesiumgehalte aan te vullen en te genieten van de voordelen voor je lichaam en geest. Voeg dit wellness-ritueel toe aan je routine en ervaar de rustgevende effecten zelf.ŐSIMAGNESIUM magnesium vlokken

ŐSIMAGNESIUM is hét merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige magnesiumproducten die een positieve impact hebben op jouw welzijn. Onze toewijding aan kwaliteit en effectiviteit maakt ons een vertrouwde keuze voor diegenen die op zoek zijn naar de voordelen van magnesium.

Met ŐSIMAGNESIUM ben je verzekerd van ultrazuiver magnesium, gewonnen uit de prehistorische Zechstein-zeebodem. Dit maakt onze producten ongeëvenaard in zuiverheid en potentie. We begrijpen de behoefte aan transdermale opname van magnesium, en daarom hebben we onze producten ontwikkeld om dit mogelijk te maken, zonder de vertraging van het spijsverteringsstelsel.

Ons merk wordt ondersteund door overtuigend onderzoek dat aantoont dat het gebruik van ŐSIMAGNESIUM leidt tot aanzienlijke verhoging van de magnesiumgehaltes in het lichaam, wat gunstig is voor de algehele gezondheid.

Met ŐSIMAGNESIUM geniet je van:

 • Verbeterde spierfunctie en verlichting van pijn en krampen.
 • Stressvermindering en een positieve invloed op de stemming.
 • Gezonde huid, sterke botten en een evenwichtige hormoonspiegel.
 • Ondersteuning van het immuunsysteem en energieniveaus.
 • Wij zijn er trots op dat we een merk zijn dat betrouwbare, opneembare magnesiumproducten biedt. ŐSIMAGNESIUM staat voor jouw welzijn en de kracht van magnesium
 • om je gezondheid te verbeteren. Ontdek zelf de voordelen van ŐSIMAGNESIUM en ervaar een gezonder, evenwichtiger leven.