Deodorant zonder aluminium:
waarom natuurlijke deo gebruiken?

Alles over biologische deodorant kopen 


Deodorant zonder aluminium bestaat voor 100% uit natuurlijke en biologische ingrediënten. 

Het is veel beter en gezonder om voor deo zonder aluminium te kiezen. Er zijn verschillende redenen waarom.

In dit artikel laten wij van CBD-producten.nl zien waarom. Daarnaast bieden we je een goede optie aan om te kopen.

Precies weten waarom en waar biologische deo kopen? CBD-producten.nl legt het je graag uit.

deodorant zonder aluminium

Waarom biologische deodorant?Welke kopen?Verschillende soorten

 

Beste deodorant zonder aluminium


Biologische deodorant bestellen? De natuurlijke deo van CBD-producten.nl is met succes getest en bestaat alleen uit 100% natuurlijke ingrediënten. Ook is deze deodorant zonder aluminium biologisch gecertificeerd. Het wordt snel in de huid opgenomen en verstopt de poriën niet. Klik hieronder op het product voor meer informatie.

Waarom biologische deodorant zonder aluminium gebruiken?


waarom biologische deodorant

Deodorant geeft een schoon en fris gevoel. Toch zitten er een hoop nadelen aan het kopen van ‘normale’ deodorant. Er zitten veel schadelijke chemicaliën in die gewoon door de klieren in de oksels worden opgenomen. In biologische deodorant zonder aluminium zitten deze chemicaliën niet.

 

Schadelijke chemicaliën

Het lichaam sluit als het ware de stoffen waar het niets mee kan op. Dat kan ongewenste gevolgen hebben. Ten eerste blokkeert het het zweet. Op de korte termijn kan dit helpen, maar dit gaat het lichaam eigenlijk tegen. Omdat wij mensen van nature zweten, is het een proces in ons lichaam. Zweet zorgt ervoor dat gifstoffen uit het lichaam worden verwijderd. Daarom is onder andere naar de sauna gaan zo goed voor je.

Deodorant zonder aluminium chloride zorgt ervoor dat het zweten gewoon doorgaat. De geuren die het zweet afgeeft, die worden aangepakt: niet het zweten zelf. Hierdoor helpt het op de lange termijn tegen transpirerende geur. Niet alleen in de ochtend. 

 

Parabenen als conserveermiddel

Veel deodorants gebruiken parabenen als conserveermiddel. Parabenen imiteren het hormoon oestrogeen. Chemicaliën die hormonen imiteren, kunnen de kans op het krijgen van borstkanker vergroten. Zelfs wanneer de parabenen slechts in kleine hoeveelheden in het lichaam worden opgenomen. Parabenen zitten in heel veel producten die we dagelijks gebruiken: bijvoorbeeld in ‘normale’ deodorant.

 

Gele vlekken in kleding

Deodorant zonder aluminium zorgt ervoor dat je geen gele vlekken in je kleding krijgt. Aluminium is de oorzaak van de gele vlekken bij de oksels in kleding. Het geeft een chemische reactie zodra het in aanraking komt met katoen in combinatie met zweet. Dat zijn de gele vlekken, die haast niet uit de kleding te krijgen zijn.

 

 

Welke natuurlijke deo zonder aluminium kopen?


natuurlijke

Er zijn verschillende deodorants zonder aluminium en parabenen op de markt. Nu is de vraag welke je moet kopen. Daar hebben wij van CBD-producten gelukkig het antwoord op gevonden. Deze deodorants zonder aluminium zijn geschikt voor heren en voor vrouwen.

We Love The Planet

De natuurlijke deodorant van We Love The Planet bestaat enkel uit 100% natuurlijke ingrediënten en is biologisch gecertificeerd. Er zijn geen synthetische en huid belastende ingrediënten aan toegevoegd. Het belangrijkste: de deodorant bevat geen aluminium. De zachte crème wordt snel opgenomen in je huid en verstopt de poriën niet. 

De natuurlijke ingrediënten in de deodorant werken verzachtend en hydraterend en houden je heerlijk fris! Elke deodorant heeft als basis een combinatie van onder andere kokosolie, bijenwas en maiszetmeelpoeder die de deodorant goed smeerbaar maken en je huid fluweelzacht. Het zuiveringszout neutraliseert geurtjes op een natuurlijke wijze.

We Love The Planet

De deodorants worden geleverd in stevige, kleine blikjes met een inhoud van 48 gram. We hebben hier bewust voor gekozen, blik heeft in Nederland een recyclingpercentage van 95% en is daarmee de best gerecyclede verpakkingssoort. 

De natuurlijke deodorant is handig om mee te nemen. Omdat het een crème is mag je hem meenemen in het vliegtuig en naar festivals! Ondanks het kleine formaat gaat de deodorant maar liefst twee tot drie maanden mee, afhankelijk van het gebruik.

 

Verschillende soorten natuurlijke deodorant zonder parabenen


We Love The Planet heeft verschillende soorten natuurlijke deodorant zonder parabenen in het assortiment die wij allemaal verkopen. Hieronder leggen we je uit waar elke deo zonder aluminium precies naar ruikt, zodat je een goede indruk hebt van wat je koopt.

Forever Fresh

natuurlijke deodorant

De geur van de natuurlijke deodorant Forever Fresh kent een verfrissende geur van pure citrus fruit oliën en kruiden.

Sweet Serenity

deo zonder aluminium

Een deo zonder aluminium met de subtiele geur van rozenolie met honing en zachte kruiden.

Original Orange

biologische deodorant

Laat je verleiden door de onweerstaanbare intense geur van pure olie van de Spaanse mandarijn biologische deodorant.

Lovely Lavender

lovely lavender

De geur Lovely Lavender kent een mooie geur van een boeket wild gekweekte lavendel.

Mighty Mint

mighty mint

De Mighty Mint deodorant is een opwekkende geur van mint en geurige rozemarijn.

So Sensitive

deodorant zonder parabenen

De So Sensitive deodorant zonder parabenen is speciaal samengesteld voor mensen met overgevoeligheden.

 

Veelgestelde vragen


Welke natuurlijke deo zonder aluminium kopen?
Wij raden de deo van We Love The Planet aan!
Waarom deodorant zonder aluminium gebruiken?
Er zitten veel schadelijke chemicaliën in deodorant met aluminium die door de klieren in de oksels worden opgenomen.
Welke soorten zijn er beschikbaar?
Er zijn 6 verschillende soorten beschikbaar. Bekijk alle biologische deodorants op deze pagina.