Phytoplankton van Phytality

Alles over Phytoplankton


De fascinerende gezondheidsgeschiedenis van Phytoplankton onthult een overvloed aan voordelen voor het menselijk lichaam. Phytoplankton, microscopische organismen die in de oceanen gedijen, spelen een cruciale rol in het mariene ecosysteem. Hun voedingswaarde en unieke eigenschappen zijn een bron van interesse voor gezondheidsliefhebbers.

Dit kleine plantaardige plankton is rijk aan essentiële voedingsstoffen, zoals omega-3 vetzuren, antioxidanten, vitamines en mineralen. Deze voedingsstoffen kunnen bijdragen aan een betere algehele gezondheid en welzijn. Een van de meest opvallende eigenschappen van phytoplankton is de hoge voedingsdichtheid, wat betekent dat een kleine hoeveelheid al een aanzienlijke voedingswaarde kan bieden.

Bovendien is phytoplankton een potentieel waardevolle bron van chlorofyl, het groene pigment dat fotosynthese mogelijk maakt. Chlorofyl staat bekend om zijn ontgiftende eigenschappen en kan helpen het lichaam te reinigen van schadelijke stoffen.

Onderzoek naar de voordelen van phytoplankton voor de gezondheid is nog in volle gang, maar het heeft al de interesse gewekt van veel mensen die op zoek zijn naar natuurlijke en voedzame voedingssupplementen.


Wat is Phytoplankton?

Phytoplankton, ook wel micro-algen genoemd, zijn microscopisch kleine organismen die in water leven en een schat aan bioactieve stoffen en voedzame ingrediënten bevatten. Deze onopvallende algen zijn van onschatbare waarde voor het mariene ecosysteem en bieden tal van voordelen voor onze gezondheid.

Deze micro-algen gedijen in waterrijke gebieden en spelen een fundamentele rol in de voedselketen. Hoewel ze klein zijn, zitten ze boordevol voedingsstoffen, waaronder antioxidanten, essentiële vetzuren, vitaminen en mineralen. Dit maakt phytoplankton een waardevolle aanvulling op ons dieet en kan het helpen om een gezonde levensstijl te bevorderen.

Een van de opmerkelijke eigenschappen van phytoplankton is het hoge gehalte aan omega-3 vetzuren, zoals EPA en DHA. Deze vetzuren zijn essentieel voor de gezondheid van ons hart, de hersenfunctie en het ondersteunen van een gezond ontstekingsniveau in ons lichaam.

Bovendien bevatten deze micro-algen chlorofyl, het groene pigment dat verantwoordelijk is voor fotosynthese. Chlorofyl staat bekend om zijn ontgiftende eigenschappen en kan ons lichaam helpen bij het elimineren van schadelijke stoffen.

Phytoplankton bevat ook een scala aan antioxidanten, zoals bètacaroteen en vitamine C, die ons lichaam beschermen tegen vrije radicalen en oxidatieve stress.

Een ander voordeel van deze micro-algen is hun gemakkelijke verteerbaarheid. De cellen van phytoplankton zijn klein en delicaat, waardoor ons lichaam de voedingsstoffen efficiënt kan opnemen.

Deze natuurlijke bron van voedingsstoffen heeft geleid tot de ontwikkeling van phytoplankton-supplementen, die de bioactieve stoffen en gezonde ingrediënten van deze micro-algen benutten. Deze supplementen kunnen ons helpen om een optimale gezondheid te ondersteunen en ons lichaam te voorzien van essentiële voedingsstoffen die soms ontbreken in ons dagelijks dieet.


Phytoplankton kenmerken

Phytoplankton Omega & Multi is een uniek voedingssupplement dat een plantaardig alternatief biedt voor vis- en krillolie, boordevol essentiële voedingsstoffen. Het product bevat een uitgebalanceerde mix van omega-3 vetzuren (EPA & DHA), omega-6 vetzuur (ARA), omega-9 vetzuur (oleïnezuur), omega-7 vetzuur (PA), zeaxanthine, luteïne en vitamine B12. Het is een all-in-one oplossing die is ontworpen om een gezonde levensstijl te ondersteunen en te bevorderen.

Belangrijkste kenmerken en voordelen:

 • Verhoogde energie: De combinatie van essentiële voedingsstoffen in Phytoplankton Omega & Multi kan bijdragen aan een verhoogde energie en vitaliteit, waardoor je je energieker en alerter voelt.
 • Immuunondersteuning: Het supplement bevat waardevolle antioxidanten, zoals zeaxanthine en luteïne, die kunnen bijdragen aan het versterken van het immuunsysteem en het beschermen van het lichaam tegen vrije radicalen.
 • Hart- en ooggezondheid: De omega-3 vetzuren (EPA & DHA) spelen een belangrijke rol in het ondersteunen van de gezondheid van het hart en de ogen, waardoor ze een positieve invloed kunnen hebben op het cardiovasculaire systeem en de gezichtsscherpte.
 • Mentale helderheid: Omega-3 vetzuren zijn ook betrokken bij de gezondheid van de hersenen en kunnen helpen bij het bevorderen van mentale helderheid en concentratie.
 • Vitamine B12: Het supplement biedt een aanzienlijke hoeveelheid vitamine B12, wat essentieel is voor het behoud van een gezond zenuwstelsel, het reguleren van de stemming en het ondersteunen van de algehele stofwisseling.
 • Plantbased & Fish Free: Dit product is volledig plantaardig en een duurzaam alternatief voor traditionele vis- en krillolie-supplementen, waardoor het geschikt is voor vegetariërs en veganisten.
 • Phytoplankton Omega & Multi maakt gebruik van ULTANA™ phytoplankton, dat een unieke lipidestructuur bevat met fosfolipiden en glycolipiden, waardoor het lichaam naar verluidt drie keer meer omega-3 kan absorberen dan bij vis- of algenolie. Bovendien garandeert het product dat het vrij is van oxidatie, zware metalen en dat er geen co-factor stabilisatoren of additieven zijn toegevoegd. Hierdoor blijft het 100% puur en natuurlijk.

Phytoplankton kopen?

Ontdek de kracht van Phytoplankton van Phytality, nu verkrijgbaar bij CBD-producten.nl! Phytoplankton is een bijzonder organisme dat essentiële voedingsstoffen bevat en een bron van waardevolle antioxidanten is. Ons product biedt een unieke en natuurlijke manier om uw welzijn te ondersteunen.

Phytoplankton wordt vaak beschouwd als de ‘basis van het leven‘ in de oceanen, en het kan ook uw gezondheid een boost geven. Het is rijk aan omega-3 vetzuren, vitaminen en mineralen die kunnen bijdragen aan een gezonde levensstijl.

Bij CBD-producten.nl zijn we er trots op dat we u deze hoogwaardige Phytoplankton van Phytality kunnen aanbieden. Ons product is met zorg samengesteld en voldoet aan strenge kwaliteitsnormen, zodat u het met vertrouwen kunt gebruiken.

Het bestellen van Phytoplankton van Phytality is eenvoudig en snel. U kunt het gemakkelijk toevoegen aan uw winkelwagen en veilig afrekenen. Binnen de kortste keren wordt uw bestelling verzonden en kunt u beginnen met het ervaren van de mogelijke voordelen van dit natuurlijke product.

Bent u op zoek naar een natuurlijke manier om uw gezondheid te ondersteunen? Overweeg dan om Phytoplankton van Phytality te kopen bij CBD-producten.nl. Ontdek zelf waarom dit product zo populair is geworden.


Ontdek de Voordelen van Phytoplankton als Voedingssupplement!

Phytoplankton, een microscopische plantensoort die in de oceanen gedijt, biedt talloze voordelen als voedingssupplement. Deze voedzame bron zit boordevol essentiële voedingsstoffen, waaronder omega-3 vetzuren, antioxidanten, vitaminen en mineralen. Door het toevoegen van phytoplankton aan je dieet, kun je mogelijk genieten van een verscheidenheid aan gunstige effecten op je gezondheid.

Een belangrijk voordeel van phytoplankton is de potentie om het immuunsysteem te ondersteunen. De aanwezigheid van antioxidanten helpt je lichaam om schadelijke vrije radicalen te bestrijden, waardoor je weerstand wordt versterkt. Bovendien kan het regelmatig consumeren van phytoplankton een bijdrage leveren aan het behoud van gezonde cellen en weefsels.

Een ander opmerkelijk voordeel van dit supplement is de hoge concentratie aan omega-3 vetzuren. Deze gezonde vetten spelen een cruciale rol bij het bevorderen van een gezond hart en een goed werkende hersenfunctie. Ze kunnen ook helpen bij het verminderen van ontstekingen in het lichaam.

Daarnaast kan phytoplankton gunstig zijn voor de huidgezondheid vanwege de aanwezigheid van vitamine A, C en E. Deze vitamines zijn essentieel voor het behoud van een stralende huid en kunnen helpen bij het verminderen van tekenen van veroudering.

Bovendien is phytoplankton een rijke bron van chlorofyl, wat kan helpen bij het ontgiften van het lichaam en het bevorderen van een gezonde spijsvertering.

Het beste van alles is dat phytoplankton gemakkelijk verteerbaar is, waardoor de voedingsstoffen snel door het lichaam kunnen worden opgenomen.

Als je op zoek bent naar een natuurlijk voedingssupplement dat barst van de voedingswaarde, overweeg dan om phytoplankton aan je dagelijkse routine toe te voegen. Het kan een waardevolle aanvulling zijn op een gezond dieet en een actieve levensstijl.


Ingrediënten:

 • Marine Phytoplankton (Nannochloropsis Gaditana). Een waardevolle bron van omega-3 vetzuren, zoals EPA en DHA, die gunstig zijn voor het hart en de hersenfunctie.
 • Bevat ook antioxidanten, aminozuren, vitamines en mineralen die bijdragen aan een optimale gezondheid.
 • Chlorofyl: Het groene pigment verantwoordelijk voor fotosynthese in planten. Werkt als een krachtige detoxifier om giftige stoffen en zware metalen uit het lichaam te verwijderen, waardoor het lichaam wordt gezuiverd.
 • Astaxanthine: Een krachtige antioxidant die vrije radicalen neutraliseert en celbeschadiging vermindert.
 • Luteïne en Zeaxanthine: Carotenoïden die de gezondheid van de ogen ondersteunen en beschermen tegen schadelijk blauw licht.
 • Vitamine B12: Essentieel voor het zenuwstelsel, de energieproductie en het behoud van een gezonde bloedsomloop.
 • Unieke formulering van ULTANA™ phytoplankton:
 • Fosfolipiden en Glycolipiden: De specifieke lipidestructuur zorgt ervoor dat ons lichaam naar verluidt drie keer meer omega-3 kan absorberen dan uit vis- of algenoliën.

100% puur en natuurlijk: Vrij van oxidatie, zware metalen, co-factor stabilisatoren of additieven.


Dosering en verpakking:

Het supplement wordt geleverd in een verpakking van 60 gram poeder, wat voldoende is voor een twee maanden durende voorraad. De aanbevolen dosering is 1 gram per dag, wat overeenkomt met een vlakke theelepel of schepje. Het wordt geleverd in een recyclebare voedselveilige PET-verpakking, met de optie om een 100% biologisch afbreekbare hervulbare zak te gebruiken.