Indium kopen? Beste Indium druppels!


 

Indium is het op 7 na meest zeldzame element op aarde
Platina werkt regenererend op de huid en lichaamsweefsels

Bent u benieuwd naar de werking? Lees dan vooral verder.

Wij leggen u precies uit wat u ermee kunt én wat het precies is. Naast Indium hebben wij ook nog andere nano mineralen in ons assortiment.

We begeleiden u graag bij het kiezen van de beste oplossing. Daarom leest u op deze pagina alles over de werking, de dosering en het gebruik. Zo weet u direct waar u aan toe bent en welke u kunt gaan kopen.

 

indium

 

 

Welke Indium kopen?


Bekijk hieronder ons assortiment Indium. We helpen u graag als u niet weet welke u moet kopen. Bent u op zoek naar de beste idium? The Health Factory verkoopt de hoogste kwaliteit en verpakt haar producten in hoogwaardig donkerviolet glas, dat alleen infrarood- en ultraviolet UVA licht doorlaat. Hierdoor is het product veel langer houdbaar en wordt het gevitaliseerd. Een volgens unieke methode geproduceerd mineraalwater, bestaande uit gezuiverd water met ultrakleine deeltjes puur Platina..

 

Wat is indium?


wat is indium

Indium is gebonden aan zwavel (indiumsulfaat). Het is het op 7 na meest zeldzame element op aarde. Het wordt niet gevonden in voedsel en in water en na het 25ste-30ste levensjaar ook niet meer in het menselijk lichaam.

Dan is de voorraad waarmee ieder mens geboren wordt op. Gek genoeg zit indium wel in moedermelk.

Indium als belangrijk spoorelement voor optimaal functioneren is onbekend, hoewel het in de jaren 70 uitgebreid onderzocht is en er een boek over geschreven werd door Dr. Robert Lyons (Indium, the missing Trace Mineral) en dr. Morton Walker.

Dr. Schroeder verrichte in de jaren 70 van de vorige eeuw vele onderzoeken naar indium en ontdekte dat de opname van mineralen en spoorelementen door de organen gemiddeld 142% steeg. Opmerkelijk waren vooral chroom, zink, koper en mangaan. Tevens bleek dat door gebruik van indium als voedingssupplement de hypofyse, epifyse en hypothalamus weer optimaal konden functioneren en 31 hormonen in het lichaam verbeterd werkten.

Het product is niet beoordeeld door de EFSA, het Europese wetgevingsorgaan, en daarom mag het niet meer als voedingssupplement verkocht worden. Aan u de keuze.

Waarschuwing:

Raadpleeg eerst uw gezondheidsdeskundige als u gezondheidsproblemen heeft, medicijnen gebruikt of zwanger bent. Afgesloten en buiten bereik van jonge kinderen bewaren. Vraag aan een expert van deze webshop wat de ideale dosering voor u is.

Indium heeft een sterke smaak. Daarnaast ook een klein samentrekkend effect. Na een paar dagen kunt u hieraan wennen. Mocht u de smaak niet prettig vinden, meng dan met bronwater. Let erop dat de effectiviteit hierbij wel kan afnemen. Toch is dit voor kinderen de beste optie, vanwege de sterke smaak.

 

Indium gebruiken: doseringen


gebruiken doseringen

Lees hieronder hoe u Indium moet gebruiken. Wij raden de volgende doseringen aan, maar neem voor medisch advies altijd contact op met uw huisarts. Ook staan onze experts altijd voor u klaar.

Het is het beste om Indium te gebruiken na 6 uur ‘nuchter’ te zijn geweest. Dus is de ochtend, net na het wakker worden, een perfect moment. Gebruik het op een nuchtere maag. En wacht na inname 10 minuten met eten en drinken.

Wanneer mogelijk puur gebruiken. Dit betekent inname via een lepel of direct in de mond.

Het beste resultaat bereikt u als u het combineerd met een multimineraal, zoals Okinawa mineralen.

Doseringen

Lees hieronder alles over de doseringen die worden aangeraden. Zowel voor volwassenen als voor kinderen zijn er voorschriften.

Volwassenen

Bij indium gebruiken volwassenen 1 of 2 druppels per dag. Tegelijk innemen.

Start altijd met één druppel per dag. Let bij medicijngebruik altijd op en start met één druppel om de dag. De dosering mag worden verhoogd naar 3 of 4 druppels per etmaal.

Kinderen

Bij kinderen onder de 18 jaar wordt er op lichaamsgewicht bepaald welke dosering het beste is.

  • 15 – 30 kilo: 2 druppels per week
  • 30 – 45 kilo: 3 druppels per week
  • 45 – 60 kilo: 1 druppel om de dag
  • 60 – 75 kilo: 1 druppel per dag

volwassenen kinderen

 

 

Veelgestelde vragen


  • Welke indium kopen?

Bekijk in onze webshop welke u het beste kunt kopen. Daarnaast leggen we u alles uit over de doseringen.

  • Hoe kunt u het gebruiken?

Wij leggen op deze pagina alles uit over hoe u het kunt gebruiken. We geven een duidelijke beschrijving voor zowel kinderen als volwassenen.

  • Is er ook indium voor kinderen?

Ja. Bekijk voor de beste dosering de pagina.

  • Wat kost het?

Er zijn verschillende volume flesjes indium te koop bij CBD-producten.nl. Op deze pagina ziet u een overzicht met prijzen van verschillende flesjes.