Krachtige full spectrum extracten


The Mushroomist kweekt, oogst en extraheert de paddenstoelen zelf. Dit full spectrum extract is gemaakt van verse organische paddenstoelen. Het extract kan eenvoudig worden geabsorbeerd en bezit een hoge potentie (1 pipet = 3 kopjes paddenstoelthee)

Chaga


De koning van de kruiden
De diamant van het bos
Het geschenk van de natuur

Reishi


Kruid der onsterfelijkheid
Geschenk aan het leven
Spirituele voeding

Lion's Mane


Priester paddestoel
Herstel en ondersteuning
Breed scala van voordelen

Chaga (Inonotus obliquus)


Traditioneel gebruik:
Chaga wordt al minstens 600 jaar gebruikt door de bevolking van Oost-Azië gebruikt, maar mogelijk tot wel millennia lang. Inheemse stammen gebruiken het voor zijn antiseptische, ontstekingsremmende en antioxiderende eigenschappen. Sinds zijn ontdekking is het ook gebruikt als adaptogeen om de reactie van het lichaam op stress, ziekte en ernstige aandoeningen te verbeteren. In oude teksten wordt chaga aangeduid als ‘De koning van kruiden’, ‘De diamant van het bos’ en ‘Het geschenk van de natuur’ vanwege zijn vermogen om te genezen en de algemene gezondheid te bevorderen, evenals voor zijn unieke samenstelling van actieve verbindingen.

Werkwijze:
We selecteren en produceren op duurzame wijze de Chaga-paddenstoelen in Finse bossen om oude en gezonde exemplaren veilig te stellen die rijk zijn aan actieve verbindingen. Onmiddellijk na de oogst worden ze op drie manieren geëxtraheerd om het volledige spectrum van actieve componenten in verse chaga te behouden. Dit proces omvat high-tech methoden op basis van traditionele technieken en uitsluitend natuurlijke ingrediënten. De extracten worden gestabiliseerd en op smaak gebracht met biologische ahornsiroop.

Wetenschap
Chaga bevat veel antioxidanten, vitamines, mineralen, fenolen en enzymen en leent zich uitstekend voor het bereiden van krachtige theeën of tincturen. De verbindingen in Chaga hebben een zeer hoge zuurstofradicaal absorptievermogen (ORAC) -waarde en hoge superoxide dismutase (SOD), antioxiderende en ontstekingsremmende eigenschappen.


Reishi (Ganoderma lucidum)


Traditioneel gebruik:
Reishi, ook bekend als lingzhi, ‘de paddestoel van de onsterfelijkheid’, werd voor het eerst beschreven door Huangdi, de gele keizer, in zijn beroemde boek over traditionele Chinese geneeskunde, waar hij veel levensbevorderende eigenschappen aan de lingzhi-paddenstoel toeschrijft. In China wordt gedacht dat het een van de krachtigste tonica is die er bestaat. Naar verluidt is het vooral nuttig voor het tegengaan van de degeneratieve gevolgen van veroudering. Het voedt niet alleen het lichaam, maar ook de geest; Taoïstische monniken beweren dat het de meest krachtige shen tonic of spirituele voeding is. Er zijn verschillende vormen van reishi beschikbaar, maar de gewei vorm, die zelden in de natuur wordt gevonden, wordt van oudsher als de krachtigste beschouwd. In het oude China werd bij koninklijk besluit bepaald dat alle verzamelde gewei reishi van de keizer was ten behoeve van het land en de mensen.

Werkwijze:
The Mushroomist heeft een computergestuurde kwekerij ontwikkeld, en daarom zijn ze een van de weinige producenten van reishi in gewei vorm. In tegenstelling tot de meeste andere producenten, verbouwt The Mushroomist reishi op een duurzame manier, bij daglicht en op natuurlijk gevallen hout. De extractie vindt plaats in hun eigen laboratorium om de kwaliteit en potentie ervan te kunnen waarborgen. Het product wordt op drie manieren geëxtraheerd om het volledige spectrum van actieve componenten in verse reishi te behouden. Dit proces omvat high-tech methoden op basis van traditionele technieken en uitsluitend natuurlijke ingrediënten. De extracten worden gestabiliseerd en op smaak gebracht met biologische ahornsiroop

Wetenschap
Reishi bevat veel immunostimulerende polysacchariden die bètaglucanen worden genoemd. Deze verbindingen stimuleren het immuunsysteem zonder over-activering te veroorzaken. Het bevat ook ganoderic zuren, krachtige antioxidanten met vele veelgeprezen gezondheidsvoordelen.


Lion's Mane (Hericium-erinaceus)


Traditioneel gebruik:
Lion’s mane of, zoals het in het Japans wordt genoemd, mountainpriester-paddenstoel, is lang gebruikt als algemeen herstel en ondersteuning voor de functies van de geest.

Werkwijze:
The Mushroomist cultiveren, oogsten, verwerken en extraheren de leeuwenmannen, waardoor het mogelijk is om u het meest verse, zuiverste en sterkste beschikbare elixer aan te bieden. Het wordt op drie manieren geëxtraheerd om het volledige spectrum van actieve componenten in verse leeuwenmanen te behouden. Dit proces omvat high-tech methoden op basis van traditionele technieken en uitsluitend natuurlijke ingrediënten. De extracten worden gestabiliseerd en op smaak gebracht met biologische ahornsiroop.

Wetenschap
Lion’s manen stimuleren de hersenen om meer NGF (zenuwgroeifactor) te produceren. Deze neuropeptiden zijn verantwoordelijk voor de groei, het onderhoud en de proliferatie van neuronen in het menselijk brein. Naarmate we ouder worden, neemt de activiteit van deze neuropeptiden af, wat de verslechtering van de hersenfunctie veroorzaakt. NGF helpt een vitaal en gezond brein te behouden. NGF is ook verantwoordelijk voor de productie van nieuwe myeline-omhulsels. Deze myeline-omhulsels zijn beschermende lagen rond de zenuwen en ze versnellen de stroom van signalen tussen cellen. Wanneer deze omhulsels worden beschadigd, zoals het geval is bij ziekten zoals Alzheimer en Parkinson, gaan deze besturingssignalen veel langzamer heen en weer. Therapieën voor deze ziekten worden momenteel ontwikkeld op basis van leeuwenmensen en NGF.
Lion’s mane heeft ook neurotrofe eigenschappen. Dit betekent dat het de groei en differentiatie van neuronen stimuleert. Deze spelen een belangrijke rol bij het leren en de ontwikkeling van de hersenen.


1Hoe snel zal ik het effect merken?
Sommige mensen merken direct resultaat, maar gemiddeld duurt het 10 tot 14 dagen voordat u iets gaat merken. Een significant verschil in het algemene gevoel van welzijn kan worden ervaren nadat het extract gedurende twee maanden continu is ingenomen.
2Zijn de extracten goed voor iedereen?
Ja

Onze extracten zijn voedingssupplementen die gunstig zijn voor alle leeftijdsgroepen. Om echter absoluut zeker te zijn van het nemen van een voedingssupplement, is het zoals altijd raadzaam om een ​​gekwalificeerde arts te raadplegen. LaCassine Research heeft onze CBD-pasta volledig getest op:

– Cannabinoïden;
– Shigella;
– E-coli;
– Salmonella;
– Yersinia;
– Aflatoxine B.
3Wat is de juiste manier om de extracten te nemen?
Een halve pipet (= 0,5 ml), 3 keer per dag, het beste voor elke maaltijd. U kunt het extract onder uw tong druppelen en indien nodig uw mond met water naspoelen. U kunt de extracten ook mengen door een smoothie, vruchtensap of water.
4Kan ik de verschillende extracten combineren?
Ja, dat kan maar ook met andere supplementen als CBD of kurkuma.
5Waarom zijn extracten beter dan thee?
De unieke uit drie stappen bestaande extractie zorgt voor een perfecte concentratie van alle actieve ingrediënten. Vanwege de hoge concentratie is één pipet van het extract gelijk aan drie koppen sterke thee.
6Zijn de extracten alleen voor als je ziek bent?
Nee

De Mushroomistische extracten kunnen ook preventief worden ingenomen. Het belangrijkste voordeel van onze extracten is de mogelijkheid om het immuunsysteem een boost te geven.
7Zijn er waarschuwingen bekend, bijwerkingen / allergieën?
Volgens de wetenschap zijn er geen allergische reacties bekend over het gebruik van de paddenstoelen-extracten die wij verkopen. Door een gebrek aan studies is het nog niet bekend of er mogelijk nadelige effecten zijn in geval van zwangerschap/borstvoeding. Daarom raden wij af om extracten in te nemen tijdens de zwangerschap/borstvoeding. Als de ADH (Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid) wordt overschreden, kunnen milde spijsverteringsproblemen, duizeligheid, pijnlijke botten en uitslag optreden tijdens de eerste periode van inname. Dit kan te maken hebben met het verwijderen van gifstoffen uit het lichaam.
8Kan ik de producten in combinatie met andere medicijnen nemen?
Ja, dat kan. Er zijn geen bekende complicaties geassocieerd met andere medicatie. Ze kunnen elkaar zelfs aanvullen. Theoretisch zou er interactie kunnen zijn met medicatie die wordt gebruikt voor auto-immuunziekten. Voor de zekerheid kunt u uw huisarts raadplegen.
9Zijn de extracten organisch?
Ja, de oorsprong van al de ingrediënten is organisch. De producten zijn ook vrij van: zout, zetmeel, tarwe, maïs, gluten, lactose, gist, melkproducten, kunstmatige conserveermiddelen, aromatische stoffen en kleurstoffen.
10Zijn de extracten veganistisch?
Ja, al onze extracten zijn geschikt voor een veganistisch dieet. Onze producten zijn ook vrij van: zout, zetmeel, tarwe, maïs, gluten, lactose, gist, melkproducten, kunstmatige conserveermiddelen, aromatische stoffen en kleurstoffen.
11Hoe garandeert u de kwaliteit van het product?
Met de High Performance Liquid Chromatographer wordt de aanwezigheid en hoeveelheid van bepaalde actieve ingrediënten bepaald. Daarnaast wordt de bereiding gedaan door mensen met uitgebreide ervaring met het kweken van paddenstoelen en de extractie van medicinale planten en worden de producten persoonlijk getest, afgezien van het analyseren ervan. Belangrijke factoren in deze context zijn aroma, kleur, smaak en effect.
12Kan ik de extracten gebruiken na de houdbaarheidsdatum?
Ja, Onze extracten bevatten 20% organische alcohol. Bacteriën krijgen hierdoor geen kans waardoor het product heel lang houdbaar is.
13Kan ik de ADH (Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid) overschrijden?
Ja, dat kan

In het geval van een ernstige aandoening, worden hogere doses zelfs aanbevolen. Volgens de wetenschap is een overdosis met schadelijke effecten onmogelijk. Bijwerkingen zoals diarree of een loopneus kunnen voorkomen; dit kan te maken hebben met het verwijderen van gifstoffen die het lichaam wenst kwijt te raken. Als u tevreden bent met het effect, raden we u aan de dosis geleidelijk aan te verhogen voor een grotere effectiviteit.

Waarom onze producten kopen?
100% natuurlijk


Geen toevoegingen van pesticiden of synthetische groeimiddelen

Uitvoerig getest


Onze producten zijn uitvoerig getest door een onafhankelijk bureau

Snelle levering


Vandaag voor 15:30 uur besteld, direct verzonden

Kundig team


Ons team helpt u graag bij uw vragen of opmerkingen

CBD Voor 15:30 uur besteld, direct verzondenCBD Gratis verzending v.a. € 60,-CBD Veilig betalen
CONTACT
Natuurvoeding & Adviesbureau
Meeuwstraat 89
1444VD, Purmerend
(Dit is geen bezoek adres)

Email: info@cbd-producten.nl

CONTACT
Natuurvoeding & Adviesbureau
Meeuwstraat 89
1444VD, Purmerend
(Dit is geen bezoek adres)

Email: info@cbd-producten.nl